28 / 04 / 2024

Ege Grup projeleri

Ege Grup projeleri

Ankara'da hayata geçirdiği prestijli projelerle adından söz ettiren Ege Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Doğan, Eskişehir Yolu üzerinde 125 bin metrekarelik karma projeleri bulunduğunu meydanını inşa edecek...

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı hedefleri, yeni projeleri ve yatırımları aktarıldı. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeyi hayata geçireceğini ve 7 milyar TL yatırıma başlayacağını söyledi.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

İş GYO 2020'de 178,4 milyon TL'lik 231 konut sattı!

İş GYO'nun portföyünde bulunan Manzara Adalar, Topkapı İnistanbul ve Ege Perla projeleri kapsamında, 2020 yılı içerisinde toplam satış değeri KDV hariç 178,4 milyon TL olan 231 adet konut satıldı. 

Ege 35 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 35 Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 30 bin TL sermaye bedeli Şevki Can Koçal tarafından kuruldu.

TOKİ Marmara ve Ege Bölgesindeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Ege Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ermetin tarafından kuruldu. 

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Ege Grup projeleri Haberi

Ege Grup projeleri

Ankara'da hayata geçirdiği prestijli  projelerle adından söz ettiren Ege Grup, Ankara-Eskişehir Yo/ ^ lu'ndaki yeni çalışmasıyla bölgenin siluetine renk katmaya hazırlanıyor. İki dev kule ve yatay bölümlerle oluşturulacak projede farklı amaçlara hizmet edecek 540 birim yer alacak. Proje kapsamında oluşturulacak alan ise Ankara'nın en büyük meydanı olacak. 


Ege Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Doğan yaptıkları işi özetlerken, "Mesken, ofis ve ticari alanlar geliştirmek suretiyle projelendirmek, finansmanı ve yapımını da üstlenerek anahtar teslimi esasına göre kullanıcıya teslim etmek üzere çalışıyoruz" dedi. 


AVUKATLIĞI BIRAKIP BAŞLADI 


1983'te askerlik yaptığı dönemde tanıştığı iki inşaatçı arkadaşının teklifiyle avukatlığı bırakıp inşaat şirketi kurmaya karar verdiğini anlatan Doğan, şunları söyledi: "1987 yılında EMA İnşaat olarak sektöre girdik. 1988 yılında Ege İnşaat şirketini kurduk. 1991 yılında sektöre bakış açımızdaki farklılıklar...