16 / 05 / 2024

ege iranlı turist

ege iranlı turist

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü Fahrettin Çiçek, Ege Bölgesi'nin İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olabileceğini belirtti...

O ilde İranlı turistler ekonomiye can veriyor

Yaz sezonunun sonuna doğru yaklaşırken özellikle tatil yörelerinde hareketlilik artıyor. Kur etkisi ve Türkiye’deki hızlı enflasyon artışı nedeniyle yabancı turist daha cazip hale geliyor. Ama turizm denince akla hemen Ege, Akdeniz gelmesin Van’da İranlı turistler ekonomiye can veriyor.

İranlı turist kiralık ev ararken bıçaklandı!

Iraklı bir turist, Beyoğlu'nda ev kiralamak için irtibata geçtiği kişiler tarafından önce gasp edildi, sonra bıçaklandı.

Ege bölgesinde köysel dönüşüm yapılmalı!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, bu yıl 30 milyon turist ağırlayarak 30 milyar euro turizm geliri hedefleyen Yunanistan'ın köylerde gerçekleştirdiği kentsel dönüşümle rekora koştuğunu açıkladı.

Ege sahillerinde turist yoğunluğunu arttı!

Deniz suyu sıcaklığının 22 derecede ölçüldüğü Fethiye'de yerli yabancı turistler Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız ile Kumburnu plajlarına akın etti.

Ege'de hedef 50 milyon turist!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği (ETİK), İzmir Kültür ve Turizm Müdürlüğü katkılarıyla 15- 22 Nisan tarihleri arasında ve bu yıl 39'uncusu düzenlenen Turizm Haftası kapsamında etkinlik düzenlediler.

İranlı turist sayısında 2016 yılında artış bekleniyor!

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, Türkiye'yi seçen İranlı turist sayısında 2016 yılında patlama beklediklerini söyledi.

Oğuz Terzi: Türkiye'de 2014'te Arap ve İranlı turist sayısında artış oldu!

2014 yılında yaşanan siyasal ve toplumsal olaylara rağmen tüm departmanlarında büyüme kaydeden MNG Turizm, 2015'te de yüzde 15'lik büyüme hedefliyor. 2014'ün çok yoğun bir yıl olduğu ifade edildi...

Ege, İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü ve CEO'su Fahrettin Çiçek, Ege Bölgesi'nin İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olabileceğini belirtti.

Fahrettin Çiçek: Ege İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olabilir!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü Fahrettin Çiçek, Ege Bölgesi'nin İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olabileceğini belirtti...

Ege Bölgesi, İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü ve CEO’su Fahrettin çiçek, Ege Bölgesi’nin İranlı turist açısından İstanbul’a alternatif olabileceğini belirtti.

Ege Bölgesi'ni yılda yaklaşık 7 milyon yabancı turist ziyaret etti!

Ege Turistik ve İşletmecileri Federasyonu (ETİK), 'Ege Kıyı Raporu' yayımlandı. Ege Turistik ve İşletmecileri Federasyonu'nun hazırladığı raporda, Ege Bölgesi'ni yılda yaklaşık 7 milyon yabancı turistin ziyaret ettiği açıklandı

Akdeniz'e gemilerle gelen turist sayısı arttı!

Son dönemde dünyada daralan kuruvaziyer turizmi Türkiye'yi etkilemedi. Ege'den sonra Akdeniz'e de gemilerle gelen turist sayısı artmaya başladı. Özgür Sert, Antalya'ya Ocak-Ağustos döneminde 45 kruvaziyer ile 133 bin 997 turistin geldiğini bildirdi.

Turist İzmir'e en çok havayoluyla geldi!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği'nin (ETİK) hazırladığı rapora göre yılın ilk 7 ayında kurvaziyer yolcu sayısında yaşanan düşüşe karşılık, havayoluyla gelen turist sayısı arttı.

ege iranlı turist Haberi

ege iranlı turist

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü ve CEO'su Fahrettin Çiçek, Ege Bölgesi'nin İranlı turist açısından İstanbul'a alternatif olabileceğini belirtti. Çiçek, "Birisinin bizi toparlayıp, hadi çocuklar demesi gerekiyor. Sektörün motive edilmeye ihtiyacı var. Ege bölgesi, Kuşadası, Gümüldür, Seferihisar bandında atılım olmalı" dedi.


Milliyet...