06 / 05 / 2024

ege izolasyon inşaat

ege izolasyon inşaat

Ege İzolasyon İnşaat firması inşaat mühendisi ve tekniker arıyor...

Denizli’de inşaat sektörü büyümesini devam ettirecek!

Güney Ege Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şenel, Denizli’de inşaat alanında büyümenin devam edeceğini kaydetti. Yerel yönetimlere düşen görevler olduğunu kaydeden Şenel, yeni göreve gelecek yönetimlerin hızla çalışacağını belirtti.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi bugün Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar,  Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ  tarafından kuruldu.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar, Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ ortaklığında kuruldu.

Erva Dizayn İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erva Dizayn İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Varçin tarafından kuruldu.

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

EFD’de gündem inşaat sektörü!

Ege Finans Derneği'nin düzenlediği(EFD)“Finans Tadında Sohbetler” toplatısında konuşma yapan Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnanç, bankaların faiz indirimi kampanyaları ile inşaat sektöründe canlanma yaşandığını ifade etti...

Kredi faizleri düştü, inşaat sektörü canlandı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kamu bankalarının konut kredi faizlerini yüzde 1’in altına düşmesinin inşaat sektörü açısından önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

İzmir Ulu Cami'nin inşaatı Temmuz'da tamamlanacak! 

Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Ulu Cami'nin kaba inşaatında sona gelindi.İnşaatın temmuz ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Finansal kiralama ve inşaat sektörü bir araya geliyor!

“Leasing ve KOBİ’iler birlikte güçlü yarınlara -İnşaat Sektörüne Leasing Desteği “ buluşması 25 Ocak Perşembe günü,İstanbul Ticaret Merkezi Ege Salonu’nda gerçekleşecek ve inşaat sektörü temsilcileri bir araya gelecek...

Leasing desteği inşaat sektörü için can simidi oluyor!

Finansal Kurumlar Birliği 25 Ocak 2018 tarihinde, İstanbul Ticaret Merkezi Ege Salonu’nda gerçekleşecek “Leasing ve Kobiler Birlikte Güçlü ve Güvenli Yarınlara” buluşmasında inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya gelecek. 

Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ünal Er tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzmir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi'nde kat karşılığı anahtar teslimi inşaat yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 332 milyon 729 bin 856 TL olarak belirlendi.

ege izolasyon inşaat Haberi

ege izolasyon inşaat


Ege İzolasyon İnşaat firması yurtdışı şantiyesinde görevlendirilmek üzere, Autocad, Word, Excel ve İngilizce konuşmayı bilen inşaat mühendisi ve tekniker arıyor. Müracaat için İşkur:...