18 / 05 / 2024

Ege Kongre Merkezi Eğlence Hizmetleri Sosyal Tesisleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Ege Kongre Merkezi Eğlence Hizmetleri Sosyal Tesisleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Ege Kongre Merkezi Eğlence Hizmetleri Sosyal Tesisleri Turizm Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Büyükçekmece'de, Zülfü Güray Gül Müdürlüğü'nde kuruldu.

Saraybosna'da inşa edilecek kongre merkezi için yatırımcılara çağrı!

Balkan ülkesi Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da hayata geçirilmesi planlanan kongre merkezi için yatırımcılara çağrı yapıldı.

Aydın'daki Efes Kongre Merkezi çürümeye terk edildi!

Avrupa'nın 3., Türkiye ve Doğu Akdeniz'in en büyüğü olan Aydın'daki Efes Kongre Merkezi adeta çürümeye terk edildi. 

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Washington Kongre Merkezi hastane oluyor!

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), başkent Washington DC'de yer alan Washington Kongre Merkezi'ni hastaneye çeviriyor.

Mehmet Ersoy'dan Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen"Ege Turizm Planı Değerlendirme Toplantısı"nda, "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" hakkında açıklamalarda bulundu...

Ege Turizm Merkezi projesi 'zemin artı iki katı' geçmeyecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çeşme için ortaya koyduğu ‘Ege Turizm Merkezi’ projesi hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den sonra Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da değerlendirmede bulundu.

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehri Belediyesi, kongre merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nde sona yaklaşılıyor!

Kocaeli'nin en büyük kültür sanat merkezi olması planlanan Kocaeli Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Ege Kongre Merkezi Eğlence Hizmetleri Sosyal Tesisleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Ege Kongre Merkezi Eğlence Hizmetleri Sosyal Tesisleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Ege Kongre Merkezi Eğlence Hizmetleri Sosyal Tesisleri Turizm Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 20 Şubat 2015'te, Zülfü Güray Gül Müdürlüğü'nde kuruldu.


Ege Kongre Merkezi Eğlence Hizmetleri Sosyal Tesisleri Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 2. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya...