02 / 05 / 2024

Ege-Koop 2015 yatırımları

Ege-Koop 2015 yatırımları

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "2015'te Güzelbahçe'den Menemen'e kadar projelere 25 milyon liralık yatırım yaptık. 2016, proje tamamlama yılı olduğu gibi; Ege-Koop'un birikimini çeşitli illere taşıma yılı olacak" dedi.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Ege Bölgesi'nde yatırımlar hız kesmiyor!

DTO İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, deniz taşımacılığı konusunda hem uluslararası piyasalarda, hem de yerel anlamda umut verici gelişmeler yaşandığını açıkladı. Öztürk, yakın zamanda yatırımların tamamlanmasıyla Ege’nin hem lojistik merkez, hem de yatırım cenneti olacağını dile getirdi.

Zorlu Holding, Ege'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Gayrimenkul yatırımlarını sürdürmeyi planlayan Zorlu Holding bu çerçevede Ege Bölgesi'nde gayrimenkul yatırımı yapmayı amaçlıyor.

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

Ege Koop'tan yatırım için 3 altın anahtar önerisi!

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, İzmir Körfezi Evleri 1.Etap’ta son 35 dairenin, yılsonu yerleşime açılacak Gedizkent-2’de son 20 dairenin ve Bakırçay Üniversitesi’ne 5 dakika mesafedeki Seyrek Keyifli Yaşam Evleri’nde son 7 dairenin sahiplerini çok avantajlı fiyatlarla beklediğini söyledi.

Ege Serbest Bölgesi'ndeki yatırımlar durmadı!

Darbe girişimi, Türkiye'de yabancı yatırımcının en yoğun faaliyet gösterdiği serbest bölgelerden olan Ege Serbest Bölgesi'ndeki yatırımları durduramadı.

Ege Bölgesi'ne yapılacak yatırımlar büyük dikkat çekiyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın TBMM’ye sunduğu programda, İzmir ve Ege Bölgesi’ne yapılacak yatırımlar büyük dikkat çekiyor.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

Ege-Koop 2015 yatırımları Haberi

Ege-Koop 2015 yatırımları

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "2015'te Güzelbahçe-Urla'dan'den Menemen'e kadar Ege-Koop projelerine 25 milyon liralık yatırım yaptık. 2016 yılı proje tamamlama yılı olduğu gibi; Ege-Koop'un 32 yıllık birikimini başta Ankara olmak üzere çeşitli illere taşıma yılı olacak" dedi.


İnşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu, yüzde 7.5 istihdam payı ile ekonomiye çok önemli katkı yaptığını söyleyen Hüseyin Aslan, "İzmir'e 1 milyar 500 milyon dolarlık yatırım yaptık. Pek çok firmanın gerçekleştiremediği yatırımı, kendi yarattığımız bütçe ile karşıladık. Halen süren projelerimizde 2015 yılına 25 milyon lira üzerinde yatırım yaptık.Güzelbahçe-Urla arasında 130 bin metrekare alanda 140 müstakil bahçeli konut yaptık. Menemen'de 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan 250 konutluk Gedizkent projemiz hızla devam ediyor. 2016 yılı bu projelerin her türlü altyapı ve kentsel donatısıyla tamamlanma yılı...