06 / 05 / 2024

Ege-Koop Ankara projesi detaylar

Ege-Koop Ankara projesi detaylar

Ege-Koop Eskişehir Yolu üzerinde Çankaya Üniversitesi Kampüsü bitişiğinde 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks dairelerden oluşan toplam 640 konutluk mini bir kent inşa edecek. 150 milyon liralık projenin temeli 2015'te atılacak...

Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesi Manisa'da heyecan yarattı!

İzmir'in 12 ilçesinde 13 ayrı projeyle faaliyet gösteren Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesini anlattı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Proje Manisa'da heyecan yarattı'' şeklinde konuştu.

Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin metrekaresi 8 bin TL!

Başkan Hüseyin Aslan, Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin maketi bile yapılmadan yatırımcılarına yüzde 15-20 kar ettirdiğini dile getirdi

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri projesini tanıttı!

32 yıldır pek çok başarılı projeye imzasını atmış olan Ege-Koop'un 13. Onur Projesi olan İzmir Körfezi Evleri, düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

Ege Koop İzmir Körfezi Evleri kapış kapış!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir'de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekti.

Ege-Koop yatırımda Ege'ye açılacak!

İzmir Körfezi Evleri Projesi'nin tanıtımını yapan Ege-Koop, Ege'de yatırım planları başlatıyor. Bunun ilk adımının Turgutlu ve Uşak olduğu belirtiliyor

Ege Vadisi Ankara daire fiyatları!

Ege Vadisi Ankara daire fiyatları 351 bin liradan başlıyor. Sinpaş GYO'nun projesi Ege Vadisi Evleri'nde daireler Ekim 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Ankara Ege-Koop Symrna projesi 640 konuttan oluşuyor!

Ege-Koop Symrna Evleri Projesi'nde Ege'nin yeşili ve İzmir'in mavisi harmanlanarak, her yaşam biçimine uygun konutlar üretmek amaçlandı.

ASTOP'tan Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan'a ödül!

Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nun (ASTOP) bu yılki Vefa Ödülleri’nden birini Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan aldı..

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara Projesi Tüketici Davası ile ilgili son durumu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Ankara-Ankara Projesi'nde davaların son durumu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Ankara-Ankara Projesi ile ilgili Ankara 5. Tüketici Mahkemesinde açılan davaya ilişkin güncelleme bilgisini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda paylaştı.

Sinpaş Marina Towers Ankara projesi!

Sinpaş Marina Towers Ankara projesi 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden proje 912 adet daireden oluşuyor.

Ege Koop Ankara Smyrna Evleri 150 milyon TL maliyetle inşa ediliyor!

Ankara’da yapacağı İzmir dışındaki ilk projesi olan 640 konutluk Smyrna Evleri’ni tanıtırken, İzmir’i yönetenleri de ilgisizlik ve destek vermemekle eleştirdi.

Ege-Koop'tan 640 konutluk Smyrina Ankara projesi!

Ankara'da yapılacak Smyrna Evleri Projesi'ni tanıtan Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "İzmir'i yönetenlerin ilgisizliğini öngören Ege-Koop, Türkiye'ye açıldı" dedi.

Ege-Koop Ankara projesi detaylar Haberi

Ege-Koop Ankara projesi detaylar

Ege-Koop, İzmir'den Türkiye'ye açılma kararını Başkent Ankara'da çok özel bir proje ile hayata geçiriyor. Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde Çankaya Üniversitesi Kampüsü bitişiğinde 3+1,4+1 ve 4+1 dubleks dairelerden oluşan toplam 640 konutluk mini bir kent inşa edecek Ege-Koop, toplam 150 milyon liralık yatırıma imza atmış olacak. EgeKoop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, " Ankara'da 80 bin metrekare arsa üzerinde 130 bin metrekare inşaat alanına sahip bir İzmir varedeceğiz. 

Hem Ege-Koop'un konut alanındaki kalitesini hem de izmir'in yaşam standardını Başkentlilerle tanıştıracağız. İddialıyız, yine kooperatif modeli ile Ankara'da da fark yaşatacağız" dedi. Ege-Koop'un Ankara projesi ile ulusal bir marka olarak tescilleneceğini belirten Aslan, projenin kentin son yılların gözde bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde olduğunu söyledi. 


'İzmirlilerle Ankaralıları Ankaralılarla izmirlileri buluşturacağız' diyen Aslan,...