16 / 05 / 2024

ege koop evleri satılık

ege koop evleri satılık

Ege Koop Aliağa Evleri satışları sürüyor, projede yer alan konutların alanları 140 ile 218 metrekare arasında değişiyor

Ege Koop Aliağa Evleri 'nde 436 bin liraya!

Ege Koop Aliağa Evleri 'nde fiyatlar 436 bin liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutlar banka kredisine uygun

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Ege-Koop 400 işyeri inşa edecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 400 işyerinden oluşacak Ege Ticaret Merkezi’ni tanıttı. İşyerlerinin fiyatlarının konut fiyatlarına eş olacağı belirtildi.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor!

Ege-Koop, 150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olarak yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor.

Batışehir Ege Yapı Evleri fiyatları!

Batışehir Ege Yapı Evleri fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Batışehir projesinde peşinatsız ev sahibi olunabiliyor ve ödemelere 2019 yılında başlanabiliyor...

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

Ege-Koop'tan Manisa ve İzmir'e 2 yeni proje!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa ve İzmir'de yeni proje inşa edeceklerinin bilgisini verdi. Toplam yatırım bedelini 60 milyon TL olarak belirten Aslan "Hedef kitlemizi, orta ve alt gelir grubu oluşturuyor" dedi.

Ege-Koop Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor!

Ege-Koop imzası ile Aliağa'da hayata geçirilen Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor. Projede sınırlı sayıda villa kaldı.

İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri'nin temeli bu ay atılıyor!

İzmir'de Ege-Koop imzası ile inşa edilecek İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri projelerinin temeli bu ay atılacak.

İzmir Körfezi Evleri'nin temeli bu ay atılacak!

Ege-Koop'un 13 projesi olacak İzmir Körfezi Evleri'nin temeli bu ay içinde atılacak. Projenin inşaat alanında hafriyat, istinat duvarlarının imalatı ve yol düzenlemesinde sona gelindi...

Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesi Manisa'da heyecan yarattı!

İzmir'in 12 ilçesinde 13 ayrı projeyle faaliyet gösteren Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesini anlattı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Proje Manisa'da heyecan yarattı'' şeklinde konuştu.

Manisa Turgutlu'ya Prestij Evleri geliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa'da ilk projelerini hayata geçireceklerini söyledi. Aslan, Turgutlu'da hayata geçecek Turgutlu Prestij Evleri'nin 35 mal olacağını belirtti.

ege koop evleri satılık Haberi

ege koop evleri satılık

78 villadan meydana gelen Ege Koop Aliağa Evleri 20 dönümlük alan üzerine yayılıyor, projede Martı, Pelikan, Flamingo Evleri bulunuyor.


Metrekareleri 140 ile 218 metrekare arasında değişen konutların yer aldığı Aliağa Evleri 'nde satışlar devam ediyor. 


Ege Koop Aliağa Evleri 'nde fiyatlar 436 bin liradan başlangıç gösteriyor, proje kapsamındaki konutlar banka kredisine uygun.


2 yıl içerisinde sahiplerine teslim edilecek olan Ege Koop Aliağa Evleri 'nde; ısı yalıtımlı doğrama sistemleri, doğalgaza uyumlu kalorifer tesisatı, radye temel sistem, su yalıtımı ve ses yalıtımlı duvarlar bulunuyor.


Telefon: 0232 484 07 07

Web Adresi: http://www.egekoopaliagaevleri.com/

Ceren...