30 / 04 / 2024

Ege-Koop Gedizkent satışları

Ege-Koop Gedizkent satışları

Ege-Koop, 150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olarak yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor.

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

DAP Çeşme'de topraktan satışlar başladı! Yeni proje!

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde topraktan satışlar başladı.  DAP Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? DAP Çeşme projesi nerede? İşte DAP Çeşme projesi ile ilgili detaylar...

Cer Loft'ta ön satışlar başladı! Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Ege Yapı imzasını taşıyan Cer Loft'un yeni etabında ön satışlar başladı. Projede 24 vade ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Konut satışlarındaki hız artarak devam edecek!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı bugün TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte İnanç Kabadayı'nın konut satışları ile ilgili açıklamaları...

Ege'de konut satışlarının şampiyonu Muğla oldu!

Türk Vatandaşlığı Kanunu’ndaki değişiklik yabancı alıcıyı harekete geçirdi. Ege Bölgesi'nde yabancıya konut satışının şampiyonu Muğla oldu.

Konut satışlarını düşük faiz ve kampanya artırdı!

GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin ile Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, bugün TÜİK'in açıkladığı konut satış istatistiklerini yorumladı. Yetgin, "Konut satışlarını düşük faiz ve kampanya artırdı!" dedi..

ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı. Projede daire fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. 

Projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için ne yapmalı?

Ege Yapı Cer İstanbul projesinin lansmanında konuşan İnanç Kabadayı, projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için izleyecekleri stratejiden bahsetti.

Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor!

Ege-Koop, 150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olarak yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor.

Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Ege Yapı Kağıthane projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Ege Yapı Kağıthane projesi 36 ay içerisinde teslim edilecek. Peki Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Ege Yapı Kağıthane projesinde ön satışlar başladı!

Ege Yapı Kağıthane projesinde ön satışlar başladı. Lansman öncesi yüzde 12 indirimli fiyatlarla satışların yapıldığı Ege Yapı Kağıthane projesinde fiyatlar 310 bin TL'den başlıyor...

Yabancı konut satışlarında hedef 10 milyar dolar olmalı!

2016 yılında konut satışlarının 1 milyon 341 bin 453'e ulaşmasının büyük bir başarı olduğunu belirten Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı "Rekor kırılan bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 4'lük bir büyüme sağlanarak konut satışlarında rekor tazelendi" dedi.

Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin metrekaresi 8 bin TL!

Başkan Hüseyin Aslan, Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin maketi bile yapılmadan yatırımcılarına yüzde 15-20 kar ettirdiğini dile getirdi

Ege-Koop Gedizkent satışları Haberi

Ege-Koop Gedizkent satışları

Ege-Koop; inşaat maliyetleri 1 yılda yüzde 40 artmasına karşın 190 konutluk Ege-Koop Gedizkent projesindeki son 15 ev, 2016 yılı fiyatlarıyla satışa sundu. 

Böylelikle yatırımcılar, 5 bin lira peşinatla ev sahibi olabilecek. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan konu ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Menemen’de Kubilay Anıtı’na komşu, yerleşime açılan projemizde kredisi hazır, yüzme havuzu, spor tesisleri, otopark ve özel güvenliğinin yanı sıra 5 adet işyerini de bulunuyor” dedi. Gedizkent Projesi’nin konumuyla da büyük avantaj sağladığını söyleyen Aslan, “Menemen merkeze ve İzban’a 5 dakika, bacasız sanayi olan Plastik Organize Sanayi Bölgesi’ne ise 750 metre uzaklıktaki son 15 daireden 2+1’ler 110-125 metrekare, 3+1’ler 144-156 metrekare olarak tasarlandı. Buradan ev alanlar 2017 yılının belirsizlik ortamında önemli bir yatırım yapmış olacak” ifadesini...