29 / 04 / 2024

Projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için ne yapmalı?

Projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için ne yapmalı?

Ege Yapı Cer İstanbul projesinin lansmanında konuşan İnanç Kabadayı, projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için izleyecekleri stratejiden bahsetti.



 

Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen Cer İstanbul projesinin lansmanı bugün Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Toplantıya Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum ve Ege Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı katıldı. 

İkinci el satışlarda fiyatlar düşüyor mu?

Batışehir ve Pega Kartal projelerinde ikinci el fiyatların düştüğü gözlemlenen Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı'ya yeni projelerindeki ikinci el fiyatların yükselmesi için bir strateji uygulayıp uygulamayacaklarını sorduk. Kabadayı konuyla ilgili olarak, "Gayrimenkulde fiyatı artıran en önemli unsur site yönetimidir. Biz zaten hayata geçirdiğimiz projelerden 5 yıl boyunca elimizi eteğimizi çekmiyoruz. Bu ve bundan sonraki projelerde de aynı şekilde yapacağız. Bizim bütün stratejimiz budur. Hak sahipleri ne zaman diyorlar ki tamamdır. O zaman site yönetimini onlara bırakıyoruz" dedi.

Cer İstanbul projesi
Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen Cer İstanbul projesi 302 milyon TL yatırım bedeline sahip. 24 ayda teslim edilmesi planlanan projede 148 adet bağımsız birim bulunuyor. Projede yer alan dairelerin metrekaresi 11 bin TL’den başlıyor. 

 


Geri Dön