08 / 05 / 2024

ege kuşadası

ege kuşadası

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem!

Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan resmi verilere göre bugün saat 07:25'te Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler...

Kuşadası Körfezi'ne dikkat! Gerilim arttı!

Doç. Dr. Toker, "Batıdaki stres transferi Ege Denizi açıklarına doğru yırtılarak ilerlemekte fakat doğuda Kuşadası Körfezi'nin orda bu stresin boşalmadığını, orda gerilimin artığını görüyoruz" dedi.

İzmir depremi Kuşadası’nda 386 yapıya hasar verdi!

Dün Ege Denizi'nde meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Kuşadası Belediyesi'ne 386 yapı için hasar başvurusu yapıldı.

Kuşadası'nda emlak fiyatları fırladı!

Ege Bölgesi'nin turistik ilçesi Kuşadası, geçtiğimiz 1 Haziran'da başlayan normalleşme döneminde şehirler arası seyahat yasağının kalkmasıyla yazlıkçıların akınına uğradı.

Kuşadası'nda iki tarihi ev turizme kazandırıldı!

Kuşadası Belediyesi’nin Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) aldığı destekle yaşama geçirdiği "Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi" kapsamında restore edilen iki tarihi Kuşadası evi turizme kazandırıldı...

Kuşadası yeni yollarına kavuşuyor!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ege Mahallesi Başak, Karanfil, Papatya ve Gazanfer sokaklarda başlatılan parke döşeme çalışması aralıksız devam ediyor.

Kuşadası'na iki yeni park!

Son 3 ay içerinde 9 parkın yapımını tamamlayan Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ege Mahallesi Tütüncüler Kavşağı'nın üst kısmında yeni bir parkın yapımına başlarken Deniz Tutum Parkı'nın yapım çalışmalarını ise sürdürüyor.

Kuşadası Belediyesi'nden 3 yeni park!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı süren 9 yeni parktan 3’ü tamamlandı. İkisi İkiçeşmelik biri ise Ege Mahallesi'nde yapılan parklar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kuşadası'na 9 yeni park!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hacıfeyzullah, Ege, İkiçeşmelik, Davutlar ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde yapım işlemi süren 9 yeni parkın 4’ünde çalışmalar son aşamaya geldi.

Özyer Group, Kuşadası'nda 180 milyon liralık tatil adası kurdu!

ÖZYER Group, Kuşadası'nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, Ege'nin ilk ve tek 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Nesa Palas Kuşadası'nda 1,900 Euro'dan başlayan fiyatlarla!

Axan Group Gayrimenkul tarafından Ege'nin gözde turizm beldesi Kuşadası'nda hayata geçirilen Nesa Palas lansmana özel fiyatlarla hayallerinizdeki tatili tapuya dönüştürüyor..

Kuşadası Limanı Yeşil Liman oluyor!

Ege Ports Kuşadası Limanı'nın "Yeşil Liman" unvanı alabilmesi için liman işleten firma ile Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü yetkilileri arasında protokol imzalandı.

Kuşadası Karaaslan Otel yeniden hizmette!

Kuşadası ve Ege turizmine yeni bir soluk getirecek olan Karaaslan Otel yeni düzenlemenin ardından hizmete girdi. Veysel Karaaslan, Kuşadası’nın en iyi manzarasına sahip otelini yeni ismiyle tekrar hizmete soktuklarını söyledi.

ege kuşadası Haberi

ege kuşadası


Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri de gün yüzüne çıktı Korumar ve Adakule otelleri arasında daha önce Doğal Botanik Park ilan edilen bölgede Ekosistemi Koruma ve Doğa Severler Derneği (EKODOSD) Denetim Kurulu Üyesi olan sualtı fotoğrafçısı Rüştü Kirman, mavi dünyanın güzelliklerini görüntüledi. Doğal Botanik Parkı'ndaki kaya yapıları, bangolar, derin duvar yarları ve mağaraları ilk kez fotoğraflandı. Deniz canlılarının ürediği, barındığı ve beslendiği deniz eriştelerinin ise en sağlıklı görüldüğü yerlerden birinin Doğal Botanik Park kıyıları olduğu belirlendi. 



TECRÜBE VE CESARET 


Kirman, sualtı fotoğrafçılığının dünyada artık yaygın olarak yapıldığını, özel bir tecrübe ve cesaret gerektiren keyifli ve eğlenceli bir uğraş...