27 / 05 / 2024

Ege Medeniyetleri Müzesiimar

Ege Medeniyetleri Müzesiimar

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadifekale'de yapılacak Ege Medeniyetleri Kültür ve Sanat Merkezi'nin imar planı, İzmir 1 No'lu Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu tarafından onaylandı...

İzmir Ege Mahallesi'ndeki dev dönüşüm projesinin temeli atıldı! 706 konutluk yeni proje!

İzmir Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli atıldı. Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme bakış açısı farkına değinen Başkan Tunç Soyer, “Onların geçer akçesi rant. Bizim geçer akçemiz hak!” diye konuştu.

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

Batı Ege GYO kaç lot verdi? Batı Ege Gayrimenkul halka arz sonuçları açıklandı mı?

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz doğrultusunda 3 TL sabit rakamdan 30 Kasım - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında talep toplama işlemleri sona erdiği kaydedildi. İşte Batı Ege Gayrimenkul'un 'BEGYO' hisse kodu ile Yıldız Pazarda İşlem göreceği tarih ve lot dağıtım sayıları ve haber

Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor! 290 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Batı Ege GYO, şirketin yüzde 35,53'ünü halka arz ederek 290 milyon TL sermaye artırımı gerçekleştirecek. Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor. 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm, 13 dönümlük arazide hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış başladı. Peki Elmalı Tatil Köyüm'de parsel büyüklükleri ne kadar? 

Ege Yapı Urla Kekliktepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Ege Yapı imzalı Urla Kekliktepe projesinin ön talepleri alınmaya başladı. Yatırımcılarına özlenen müstakil ev yaşantısını sunmayı amaçlayan Ege Yapı'nın, Urla Kekliktepe projesinin tüm detayları belli oldu. İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ege Yapı Ispartakule 18 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, Ispartakule için düğmeye bastı. Peki; Ege Yapı Ispartakule Projesi nerede? İşte Ege Yapı Ispartakule projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Egeşehir Sitesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Egeşehir Sitesi nerede inşa ediliyor? Egeşehir Sitesi projesinde kaç konut var? Egeşehir Sitesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Egeşehir Sitesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Ege Global Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Global Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile Yavuz   Kocaman tarafından kuruldu.

Dönüşüm Ege Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Ege Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  50  bin TL sermaye bedeli  ile Göktuğ Ege tarafından kuruldu.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Deprem sonrası kentsel dönüşüm çalışmalarına hız katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi’nde dönüşüm için yıkım çalışmalarına başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kentin merkezindeki bu alan, İzmir için yepyeni bir sembol olacak" dedi.

Ege Medeniyetleri Müzesiimar Haberi

Ege Medeniyetleri Müzesiimar

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadifekale'de yapılacak Ege Medeniyetleri Kültür ve Sanat Merkezi'nin imar planı, İzmir 1 No'lu Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu tarafından onaylandı. Müze, sergi alanları ve kültürel tesisler ile açık-kapalı otoparkların yer alacağı alanda tespit ve ölçüm çalışmaları başladı. Projenin tamamlanmasıyla, bölgedeki turizm varlığının ciddi olarak hareketlenmesi bekleniyor. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandıracağı Kadifekale'deki Ege Medeniyetleri Kültür ve Sanat Merkezi imar planı revizyonu, İzmir 1 No'lu Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulunca onaylandı. Konunun imar programına alınabilmesi için Aralık 2013'teki Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde karar alan Büyükşehir Belediyesi, böylece kent kültür ve turizmi açısından önemli bir adım daha atmış oldu. 


Ticaret...