26 / 05 / 2024

Ege Orman Vakfına 500 ağaç bağışı

Ege Orman Vakfına 500 ağaç bağışı

Soyak Holding, Çeşme Ildırı’da dikilmek üzere Ege Orman Vakfı’na 500 ağaç bağışta bulundu. En az karbon ayak izi olan 3 çalışana da limon ağacı armağan edildi...

Et ve Süt Kurumu'ndan et fiyatlarına yüzde 25 zam!

Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptığını duyurdu. Buna göre; Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Et ve Süt Kurumu (ESK), et satış fiyatlarına yüzde 25 oranında zam yaptığını açıkladı.

Orman alanlarına girişler 31 Ekim'e kadar yasaklandı!

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle hava hallerinin orman yangınları açısından kritik olduğu dönemlerle sınırlı olmak üzere orman yangını için risk taşıyan bölgelerde 31 Ekim 2023 tarihine kadar orman alanlarına girişler yasaklandı.

Aile Bakanlığı farklı şehirlerdeki Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na KPSS’li ve KPSS’siz personel alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık, bu kapsamda KPSS şartının arandığı ve aranmadığı kadroların bulunduğunu paylaştı.

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na personel alımı yapacak! Detaylar ve şartlar netleşti!

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na personel alımı yapılacağını duyurdu. İstihdam edilecek personellere ortalama 15 bin TL maaş verileceği belirtildi. İşte personel alımına ilişkin merak edilen her şey...

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Bakan Kirişci duyurdu: Tarım ve Orman Bakanlığına 6 bine yakın yeni personel alınacak! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bakanlık bünyesinde 6 bine yakın yeni personel istihdam edileceğinin müjdesini verdi. 

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? 5064 personel alımı başvuru şartları!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Tarım ve Orman Bakanlığı’na 5 bin 64 personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlığın taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere Devlet Su İşleri ve Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde 5 bin 64 personel alımı yapılacak.

DSİ-OGM personel alımı başvuru tarihleri! Tarım ve Orman Bakanlığına 5 bin 64 personel ne zaman alınacak? İşte kadrolar…

OGM ve DSİ personel alımı başvuru şartları ve tarihi merak konusu oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinin taşra teşkilatlarında, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü’nde (OGM) istihdam edilmek üzere 5 bin 64 personel alımı yapılacak.

Mahkeme, AOÇ alanına dair plan değişikliklerini iptal etti!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi yaptığı açıklamada, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde bulunan ve TEBA Vakfı’na tahsis edilen toplamda 555 bin metrekarelik alana ilişkin plan değişikliklerinin mahkeme kararıyla iptal edildiğini duyurdu.

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

Atakule GYO, Atakule AVM'nin Temmuz ayı kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak!

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla Atakule AVM'nin Temmuz 2021 kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

Özel mülkiyette olan orman vasfına sokulan bazı alanlar meclis gündeminde!

Özel mülkiyette olan ve kadastro işlemiyle orman vasfına sokulan bazı alanlar nedeniyle yaşanan hak kayıpları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl'de Diyanet Vakfı kiracılarını icraya verdi!

Diyanet Vakfı, uzun süre kepenk kapatan kiracılarını icraya verdi. İcralık olan esnaf, Diyanet Vakfı’na defalarca gitmelerine karşın bir sonuç alamadıklarını belirtti. Esnaf, “Diyanet Vakfı kurumu vicdanları kör ve sağır eden bir edayla bir tutum sergiledi” dedi.

Ege Orman Vakfına 500 ağaç bağışı Haberi

Ege Orman Vakfına 500 ağaç bağışı

Soyak Holding şirketleri çalışanları, Enerji Tasarrufu Haftası’nda karbon ayak izlerini ölçümledi. Bireysel ölçüm yapan çalışanların karbon ayak izlerini sıfırlamak amacıyla Soyak Holding, Çeşme Ildırı’da dikilmek üzere Ege Orman Vakfı’na 500 ağaç bağışta bulundu. En az karbon ayak izi olan 3 çalışana da limon ağacı armağan edildi.



Bu sene Enerji Tasarrufu Haftası’nda Soyak çalışanları ilginç bir uygulama gerçekleştirerek karbon ayak izlerini ölçümlediler. Soyak Holding bünyesinde yer alan 11 şirketten ölçümlemeye katılan çalışanların, bireysel faaliyetleri sonucu yarattıkları karbon ayak izi miktarı, 709,468 ton olarak belirlendi. Soyak da, bu miktardaki karbon ayak izini sıfırlamak amacıyla Çeşme Ildırı’da dikilmek üzere Ege Orman Vakfı’na 500 fidan bağışladı. Her çalışanın karbon ayak izi miktarına göre 1 ila 19 adet arası ağacın dikildiği ölçümlemede, en az karbon...