20 / 05 / 2024

ege plastik faaliyet raporu

ege plastik faaliyet raporu

Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile 1 Ocak 2013 ve 30 Eylül 2013 dönemine ait dokuz aylık faaliyet raporunu yayınladı...

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.

Pimaş Plastik İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Pimaş Plastik İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesi Manisa'da heyecan yarattı!

İzmir'in 12 ilçesinde 13 ayrı projeyle faaliyet gösteren Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesini anlattı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Proje Manisa'da heyecan yarattı'' şeklinde konuştu.

Ege Serbest Bölgesi'ndeki yatırımlar durmadı!

Darbe girişimi, Türkiye'de yabancı yatırımcının en yoğun faaliyet gösterdiği serbest bölgelerden olan Ege Serbest Bölgesi'ndeki yatırımları durduramadı.

Ege Bölgesi'ndeki 6 çimento şirketine rekabet cezası!

Rekabet Kurulu, Ege Bölgesi'nde, çimento sektöründe faaliyet gösteren 6 şirkete 4 ila 15 milyon lira arasında değişen idari para cezası verilmesini kararlaştırdı. İtiraz yolu açık...

Kulalılar İnşaat faaliyet alanınını arttırmayı hedefliyor!

Ege'de birçok firmanın bölge temsilciliğini yapan; ilk hedefi "sürekli gelişim" olan Kulalılar İnşaat, pazar payını ve faaliyet alanını artırarak başarı çizgisini sürdürüyor.

Polisan Boya'nın Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı!

Polisan Boya’nın, Ege Bölgesi’nde daha hızlı, güçlü, dinamik ve verimli hizmet vermek üzere toplam 5 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek yeni Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı.

Ege Yıldız Türkiye'nin en fazla bayi ağına sahip!

TÜRKİYE'NİN en fazla bayi ağına sahip markası Ege Yıldız, plastik boru sektöründe, 55 yıldır hizmet ve kalite anlayışı ile adı güvenle özdeşleşmiş bir marka olarak öncülüğünü sürdürüyor.

Egeplast sorumluluk beyanını yayınladı!

Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

Ege Seramik faaliyet raporunu yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik faliyet raporunu yayınladı. İşte Ege Seramik faaliyet raporu...

Ege Plast fiyat ve miktar hareketlerinde kamuya açıklanmış özel bir durum yok!

Ege Plast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Plast fiyat ve miktar hareketlerinde kamuya açıklanmış özel bir durum yok.

Ege Bölgesi'nde faaliyet gösteren 6 çimento üreticisi hakkında soruşturma açıldı!

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, As Çimento, Batıçim Batı Anadolu Çimento ve Denizli Çimento'nun da aralarında bulunduğu Ege'deki 6 çimento üreticisi hakkında soruşturma açıldı...

Hüseyin Aslan: Madenler özeleştirilmemeli devlet güvencesiyle faaliyet göstermeli!

Ege- Koop Danışma Kurulu toplantısında başta Soma'da yaşanan maden faciası ve seçim sonuçları ele alındı. Aslan, " Madenler özelleştirilmemeli, devlet güvencesinde faaliyet göstermeli " dedi...

ege plastik faaliyet raporu Haberi

ege plastik faaliyet raporu


Ege Plastik'ten yapılan açıklama şöyle:


01/01/2013 - 30/09/2013 döneminine ait faaliyet raporumuz ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.     


Faaliyet raporu için tıklayın


Mali tablolar için