05 / 05 / 2024

ege plastik icradan fabrika satışı

ege plastik icradan fabrika satışı

Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş, Vakıflar Bankası T.A.O İzmir Şubesi'ne olan borcu nedeniyle A.O.S.B. İzmir Çiğli'de bulunan fabrika binası ve müştemilatını icra yoluyla Vakıflar Bankası'na sattı...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Küçükçekmece'deki Polimer Plastik fabrikası 83.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi, 0 ada 3799 parselde yer alan Polimer Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. fabrikasını 83 milyon 860 bin TL'ye satıyor...

Tümray Plastik'in Gebze fabrikası icradan satılıyor!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Tümray Plastik’e ait olan bir fabrika 24.7 milyon TL muhammen bedelle icradan satılığa çıkarıldı.

Dikili Ege Uğurlu Termal Resort icradan 9.5 milyon TL'ye satılıyor!

Dikili İcra Dairesi, Denizköy'de yer alan Ege Uğurlu Termal Resort ve Spa'yı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 518 bin 21 TL olarak belirlendi.

İzmir Ege Uğurlu Termal Resort icradan 9.5 milyon TL'ye satılıyor!

Dikili İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Dikili İlçesi'nde bulunan Ege Uğurlu Termal Resort&Spa'yı satışa çıkarıldı. Söz konusu turizm tesisinin toplam bedeli 9 milyon 536 bin 810 TL olarak belirlendi.

Ege Uğurlu Termal icradan 9.5 milyon TL'ye satılıyor!

Dikili İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Dikili İlçesi'nde bulunan Ege Uğurlu Termal Resort satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 9 milyon 536 bin 810 TL olarak belirlendi.

Ege Yıldız Türkiye'nin en fazla bayi ağına sahip!

TÜRKİYE'NİN en fazla bayi ağına sahip markası Ege Yıldız, plastik boru sektöründe, 55 yıldır hizmet ve kalite anlayışı ile adı güvenle özdeşleşmiş bir marka olarak öncülüğünü sürdürüyor.

Egeplast sorumluluk beyanını yayınladı!

Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

Ege Plast fiyat ve miktar hareketlerinde kamuya açıklanmış özel bir durum yok!

Ege Plast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Plast fiyat ve miktar hareketlerinde kamuya açıklanmış özel bir durum yok.

Egeplast bağımsız denetim şirketini seçti!

Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş., 2014 hesap yılına ilişkin Bağımsız Dış Denetiminin yapılması hususunda Karma Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine karar verildiğini açıkladı...

Egeplast aylık bildirimini yayınladı!

Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş., 1 Ocak 2014 ile 28 Şubat 2014 dönemine ait aylık bildirimini Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile yazılı bir açıklama şeklinde yayınladı...

Ege Sağlık Hastanesi icradan satılıyor! 35 milyon TL!

İzmir’in ilk özel hastanesi olan Ege Sağlık Hastanesi icradan satışa konuldu. Bir bankanın icradan satışa koyduğu hastane 1997’den beri Universal Hospital Group bünyesinde yer alıyordu...

ege plastik icradan fabrika satışı Haberi

ege plastik icradan fabrika satışı


Ege Plastik'ten yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin Vakıflar Bankası T.A.O İzmir Şubesi'ne olan borcu nedeniyle şirketimiz aktifine kayıtlı bulunan A.O.S.B. İzmir Çiğli'de bulunan fabrika binası ve müştemilatı, Karşıyaka 1.İcra Müdürlüğü'nün 2006/1348 Talimat sayılı İcra dosyasından yapılan 01.10.2013 tarihli ihale sonucu, 44.100.000,00 TL bedelle, ilgili banka tarafından satın alınmıştır. Şirketimiz, satışın kesinleşmesi için yasal süre olan 7 gün içinde sonuçlandırılmak üzere, ilgili banka ile taşınmazın geri alınması için zaman geçirmeksizin görüşmelere başlama kararlılığındadır. Diğer taraftan yasal itiraz yolları açıktır....