02 / 05 / 2024

ege seramik üretim tesisi açılış

ege seramik üretim tesisi açılış

Ege Seramik, yaptığı modernizasyon yatırımları ile gelişmeye devam ediyor, yeni Üretim tesisinin açılışı, Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat tarafından yapılacak...

Ege Bölgesi'nde yaşayanlara 3 önemli deprem uyarısı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Cenk Yaltırak, Türkiye'nin üçte birini etkileyen Kahramanmaraş depremlerinin ardından Ege Bölgesi'nde özellikle İzmir ve Muğla'nın deprem riskleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Seramik devi KAP'a açıkladı, çarklar yavaşladı

İnşaat sektöründe üretimin durması yan sektörleri de olumsuz etkiledi. Siparişler azalınca bazı hatlarını geçici olarak kapatma kararı alan Ege Seramik, bir takım tasarruf tedbirleri uygulamaya koydu.

Woow Seramik Üretim İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Woow Seramik Üretim İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Cahit Tuz ve Mohamed Faruk Nakdalı Naddaf ortaklığında kuruldu.

Doğa temelli şehircilik yaklaşımının şehirlere hangi faydaları var?

Doğa temelli şehircilik yaklaşımı nedir? Doğa temelli şehirciliğin faydaları neler? Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Peyzaj Mimarı Prof. Dr. Adnan Kaplan anlattı...

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Ege'nin en büyük taş üretim merkezinin temeli atıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Ege Bölgesi'nin en büyük taş üretim merkezi inşa edilecek. Temeli atılan tesis 14 bin metrekare alan üzerine kurulacak.

Decovita Seramik dev yatırımla üretici oldu!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üreten bir firma konumuna geçti. Decovita Seramik Kurucu Ortağı Ercan Uyan, “İki yıl içinde 10 milyon metrekare üretim yapmayı planlıyoruz." dedi.

Ege Seramik, dayanıklı ve şık çözümler sunuyor!

Dijital baskı teknolojisinin Türkiye’deki öncü şirketi Ege Seramik, ürün portföyündeki 40’ın üzerindeki ahşap desenli seri ile, mekanlarda dayanıklı ve şık çözümler sunuyor.

VitrA üretim kapasitesini yüzde 20 artıracak!

Türkiye’nin toplam seramik sağlık gereçleri ihracatının % 50’sinden fazlasını gerçekleştiren VitrA, üretim kapasitesini % 20 artıracak. Yeni yatırımla, yıllık seramik sağlık gereçleri üretim kapasitesi altı milyon adede çıkarken, 500 kişiye daha istihdam sağlanacak.

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

Ege Vitrifiye 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı!

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

Turkuaz Seramik pazar payını yüzde 18'e çıkarmayı hedefliyor!

Kayseri'de Avrupa'nın en büyük vitrifiye üretim tesisini hayata geçirdiklerini belirten Turkuaz Seramik'in patronu Özkaya, "% 13 olan pazar payımızı 18'e çıkaracağız" dedi

ege seramik üretim tesisi açılış Haberi

ege seramik üretim tesisi açılış


İbrahim Polat Holding A.Ş iştiraklerinden olan Türk Seramik Sektörünün lider markası Ege Seramik, İzmir Kemalpaşa’daki 490.000 m2’lik alana kurulu tesislerinde gerçekleştirdiği modernizasyon yatırımı ile büyümeye devam ediyor.


Sektöre getirdiği yenilikler ile adından sıkça söz ettiren Ege Seramik, yenilenen üretim tesisinin açılışını Yönetim Kurulu ve yetkili satıcılarının katılımı ile 31 Mayıs 2013 tarihinde Ege Seramik Kemalpaşa üretim tesislerinde...