06 / 05 / 2024

ege suits iletişim

ege suits iletişim

Ağustos ayında teslim edilecek Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme tarafından 50 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Ege Suits projesindeki konutların yarısı satıldı.Süit dairelerden oluşan sitede, elektrikli araba şarj ünitesinden oyun salonlarına kadar ye

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Kordon İstanbul iletişim!

Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kordon İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Ege Yakası Halkalı Evleri iletişim!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da yükselen proje 378 adet daireden oluşuyor. Ege Yakası Halkalı Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim!

Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Ege Yakası Sinpaş, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa ediliyor. İşte Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim bilgileri...

İzmir Bornova Green iletişim!

Ege ve Yaşar Üniversitelerinin yanıbaşında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Bornova Green iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 (232) 388 08 91 olarak belirlendi.

Ankara Ege Vadisi iletişim!

Ankara Ege Vadisi iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Detayları henüz netleşmeyen proje Sinpaş GYO imzası ile inşa edilecek.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi binası tamamlandı!

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin 47 yıllık özlemi yeni derslik binasının tamamlanması ile sona erdi. İletişim Fakültesi Yeni Derslik Binası'nın 1 Eylül tarihinde saat 13.30'da düzenlenecek törenle hizmete açılacağı duyuruldu.

Kartal Pega Rezidans iletişim!

Kartal Pega Rezidans iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplamda 200 daire, 28 home ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje Ege Yapı imzası taşıyor.

ege suits iletişim Haberi

ege suits iletişim

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme tarafından 50 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Ege Suits projesindeki lüks konutlar, ağustos ayında teslim edilecek. Süit dairelerden oluşan sitede, elektrikli araba şarj ünitesinden oyun salonlarına kadar yedi yıldızlı otellerde bulunan konfor sunuluyor. 

Fiyatları 800 bin ile 1.5 milyon lira arasında değişen projenin yüzde 50'si inşaat aşamasında satıldı. 


İzmir'in Bornova ilçesi Evka-3 semtinde hayata geçirilen 70 konutlu Ege Suits evlerinin örnek dairesi tanıtıldı. İçinde yedi yıldızlı otellerde bile rastlanmayacak elektrikli şarj ünitesi, çeşitli etkinliklerin yapılabileceği birbirinden farklı kulüpler de yer alıyor. Tanıtımda konuşan Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan Kavuk, Egelileri tatil dönüşü yepyeni bir yaşam alanıyla karşılayacak olan Ege Suits'in, ağustos ayında teslim edilmeye başlanacağını söyledi. Yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda kurulu projenin yüzde 80'inin peyzaj ve rekreasyon...