05 / 05 / 2024

ege tav satıldı mı

ege tav satıldı mı

Japon NH Foods Ege-Tav'ın yüzde 60'ını aldı. Dünyanın en büyük gıda şirketlerinden Japon NH Foods Ltd., Türkiye’nin önde gelen tavukçuluk şirketi Ege-Tav’ın yüzde 60 ile çoğunluk hissesini aldı.

İzmir Çiğli'deki iki hazine arazisi 106.5 milyon TL'ye satıldı!

İzmir Balatçık Mahallesi'nde hazineye ait olan iki arazi 106 milyon 500 bin TL'ye Ataseven İnşaat Sanay ive Ticaret A.Ş.'ye satıldı. Ege'de Sonsöz'de yer alan habere göre; Panaroma İzmir projesini yapan firma enerji ve RES yatırımlarıyla biliniyor.

Ege Bölgesi'nde 2 ayda 14 bin konut satıldı!

Konut satışında hızla yükselen Ege Bölgesindeki 7 il, 2016 yılında ortalama yüzde 7'lik bir büyüme oldu. Ege'de bu yılın Ocak ayında 13 bin 985 konut satıldı.

Ege'de 244 bin konut ve işyerleri satıldı!

Ege'de 2016'da gayrimenkul sektöründe yoğun bir dönem yaşandı.Ege'de 244 bin konut ve işyerleri satıldı.

Ege Bölgesi'nde bir ayda 17 bin konut satıldı!

Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden inşaat güvenli liman olduğunu bir kez daha kanıtladı. Yüzlerce sektör içinde kaldıraç görevi üstlenen inşaat, darbe girişiminin ardından başlatılan kampanya ve faiz indiriminin de etkisiyle büyümesini sürdürdü. Ege Bölgesi'nde bir ayda 17 bin konut satıldı.

Ege Yaşam Evleri'nin yüzde 80'i satıldı!

Ege Yaşam Evleri'ne yoğun talep olduğunu ve yüzde 80'inin satıldığını dile getiren Genel Koordinatör Koray Şayer, "Ev almak isteyenler yüzde 10 peşinatla 36 ay 0 faiz imkanından faydalanabilir" dedi.

Ege Perla’nın yüzde 70’i satıldı!

İş GYO tarafından İzmir’de geliştirilen Ege Perla’nın yüzde 70’i satıldı. A Kule’de yer alan 2+1 plus daireler, B Kule’de ise E ve C ofisleri tükendi.

Ege-Tav'ın yüzde 60 hissesini Japon firma aldı!

Japon gıda devi Nippon Ham, Türkiye'ye hızlı girdi. Japon şirketi, Bandırma ve İzmir'de tesisi bulunan beyaz et ve yem üreticisi Ege-Tav'ın yüzde 60 hissesini 72 milyon dolara satın aldı..

Aqua City Denizli'nin yüzde 50'si satıldı!

Ayrıcalıklı bir ev yaşamıyla birlikte geniş sosyal yaşam olanakları geliştiren Sinpaş Yapı'nın AquaCity projesi, sadece Denizli'nin değil Ege Bölgesi'nin en büyük temalı yaşam projesi olarak yükseliyor. Projenin yüzde 50'si satıldı...

Aydos County'de 500 dairenin yarısı satıldı!

Aydos Country'de 500 dairenin yarısı satıldı Sinpaş GYO, Ege Yakası, İncek Blue, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans'ın ardından 5'inci projesi Aydos Country' nin tanıtımını yaptı.

Ege İnşaat’ın yüzde 50’si ABD’li AGP Gayrimenkul’e satıldı!

DKY Grubu bünyesinde bulunan Ege İnşaat ’ın yüzde 50’si ABD’li Amstar Global Partners’a ait AGP Gayrimenkul’e satıldı. Taraflar söz konusu ortaklık için Rekabet Kurumu’na başvurdu.

Ege Yakası'nda konutların yüzde 80'i satıldı!

Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'ün İstanbul Atakent'te geliştirdiği Ege Yakası'nda, konutların yüzde 80'i satıldı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de ödeme kampanyası başlatıldı.

Ege Yakası'nın yüzde 77'si satıldı!

Eviya Gayrimenkul'ün Ege konseptli ikinci projesi EgeYakası'nda satışlar devam devam ediyor. Projenin yüzde 77'sinin satıldığını belirten Tuba Köse, ev sahiplerinin ağırlıklı olarak havayolu çalışanlarından oluştuğunu söyledi.

Ege Suits projesinde dairelerin yarısı satıldı!

Ağustos ayında teslim edilecek Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme tarafından 50 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Ege Suits projesindeki konutların yarısı satıldı.Süit dairelerden oluşan sitede, elektrikli araba şarj ünitesinden oyun salonlarına kadar ye

ege tav satıldı mı Haberi

ege tav satıldı mı

Temelleri 1977 yılında “Üçler Tavukçuluk” olarak atılan Ege-Tav, yıllık yaklaşık 20 milyon damızlık yumurta ihraç ediyor. Ege-Tav, damızlık yumurta ihracatının yanı sıra, yıllık yaklaşık 3 milyon adet etlik civciv ihracatı yapıyor. Şirketin başlıca ihracat yaptığı ülkelerin Azerbaycan, Gürcistan, Irak, Suudi arabistan ve Mısır.


10 MİLYAR dolar CİROSU VAR


Şirketin internet sitesinde yer alan bilgilere göre, damızlık yumurta ve etlik civciv ihracatında kısa sürede yakalanan başarıdaki en önemli etken, ihracat yaptığımız firmaların yumurtadan etlik civcive dönüşte elde ettikleri yüksek randıman, etlik civcivlerde elde ettikleri düşük yemi ete dönüştürme ve düşük ilk hafta ölüm oranları. Toplam 30 çalışan ile yola koyulan Ege-Tav’ın bugünkü çalışan sayısı 350.


Ege-Tav’ın yeni sahibi Japon NH Foods ise tam bir dünya devi. 1949 yılında kurulan et işleme ve paketleme...