01 / 07 / 2024

ege toplantısı nerede yapıldı

ege toplantısı nerede yapıldı

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye'nin G-20 dönem başkanlığını önemsediklerini belirterek, "Başarılı bir G-20 dönem başkanlığı Türkiye'nin dış basındaki olumsuz algısının düzelmesinde faydalı olacaktır diye düşünüyoruz" dedi.

Ege Yapı'nın basın toplantısı ertelendi!

Ege Yapı'nın yeni projesini tanıtacağı basın toplantısı 26 Nisan tarihinden 27 Nisan tarihine ertelendi. Toplantıya Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı katılacak.

İş GYO, Ege Perla AVM kapasite artış ÇED toplantısı 22 Kasım'da!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından; İzmir Konak ilçesi Mersinli Mahallesi'nde Ege Perla AVM kapasite artış projesinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 22 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ege Yapı basın toplantısı ertelendi!

29 Eylül tarihinde gerçekleştirmeyi planladığımız Ege Yapı’nın yeni projesine ilişkin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Apartman yönetimi toplantısı nerede yapılır?

Apartman yönetimi toplantısı, yılda bir defadan az olmamak üzere yönetim planında gösterilen zamanlarda, eğer böyle bir zaman gösterilmemişse, her takvim yılının ilk ayı içinde toplanıyor. Peki, apartman yönetimi toplantısı nerede yapılır?

Apartman toplantısı nerede yapılır?

Sekizden fazla bağımsız bölümü olan apartmanlarda kurulan yönetim ile maliklerin senenin belli dönemlerinde yılda en az 1 kez olmak üzere toplantı yapmaları gerekiyor. Peki, apartman toplantısı nerede yapılır?

BOSBİ Altyapı Geliştirme Projesi açılış toplantısı yapıldı!

Bergama OSB (BOSBİ) Altyapı Geliştirme Projesi açılış toplantısı Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda (EBSO) gerçekleştirildi. İZKA'dan alınan 2 milyon liralık destekle BOSBİ'nin yağmur suyu, pis-temiz su hattının inşaatı ve yol hafriyatlarının tamamlanak..

Ege Yakası Halkalı nerede?

Yüzde 8 peşinat avantajıyla konut sahibi olunan Ege Yakası Halkalı nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Halkalı Atakent bölgesi cevabı veriliyor. Projede yüzde 8 peşinat sonrasında sıfır faizle 30 aya kadar taksitlendirme yapılıyor...

Ege Seramik'in 6 Mayıs Olağan Genel Kurul Toplantısı tescillendi!

Ege Seramik Sanayi bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada 6 Mayıs 2014 tarihli Genel Kurul Toplantısı'nın tescillendiğini bildirdi. Ege Seramik Sanayi ve Ticaret tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Yeşil Yıldız Projesi bilgilendirme toplantısı İzmir Fuar Anemon Otel'de yapıldı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TMMOB Çevre Mühendisleri Odası ile ortaklaşa yürüttüğü Yeşil Yıldız Projesi bilgilendirme toplantısı İzmir Fuar Anemon Otel'de gerçekleştirildi...

Ege Seramik 6 Mayıs'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik 6 Mayıs'ta genel kurul toplantısı yapacak.

Kat malikleri toplantısı nerede yapılır?

Kat malikleri kurulu toplantısının her sene en az bir kez düzenlenmesi gerekiyor. Peki söz konusu kat malikleri toplantısı nerede yapılır? Kat malikleri toplantısı ne zaman yapılır?

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

ege toplantısı nerede yapıldı Haberi

ege toplantısı nerede yapıldı


Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye'nin G-20 dönem başkanlığını önemsediklerini belirterek, "Başarılı bir G-20 dönem başkanlığı Türkiye'nin dış basındaki olumsuz algısının düzelmesinde faydalı olacaktır diye düşünüyoruz" dedi. Babacan, Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD] tarafından düzenlenen "70. Ege Toplantısında, Türkiye'de, "Finansman" denilince akla banka kredisinin geldiğini, dünyada ise bankaların yanında sermaye piyasalarının aktif olarak kullanıldığını söyledi. Sermaye piyasalarının geliştirilmesi konusunda Borsa İstanbul'un, Nasdaq Borsası ile güzel bir ortaklık kurduğunu, bu stratejik ortaklığın sermaye piyasalarını, küresel piyasalara entegre etme anlamında önemli bir adım olduğunu ifade eden Babacan, iş dünyasının da sermaye piyasalarından daha fazla istifade etmesini arzu ettiklerini dile getirdi. Babacan, Türkiye ekonomisinin son 12 yılda demokrasi ile geliştiğini ama bunu yeterli bulmadıklarını ve arzu edilen noktaya ulaşılabilmesi için 2023 hedeflerinin konulduğunu...