29 / 04 / 2024

ege turizm 2015

ege turizm 2015

Ege Turistik isletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği'nin hazırladığı rapor hakkında bilgiler veren dernek başkanı Mehmet işler, İzmir turizminin dibe vurduğunu söyledi.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Ege Nehir Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Nehir Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sırma tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabında çok önemli etapları tamamladıklarını, 10 ay içinde projelerin tamamlanacağını belirtti. 

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

Mehmet Ersoy'dan Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen"Ege Turizm Planı Değerlendirme Toplantısı"nda, "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" hakkında açıklamalarda bulundu...

Ege Turizm Merkezi projesi 'zemin artı iki katı' geçmeyecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çeşme için ortaya koyduğu ‘Ege Turizm Merkezi’ projesi hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den sonra Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da değerlendirmede bulundu.

Park Orman Tabiat Parkı projesinde yeni gelişme!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan Park Orman Tabiat Parkı projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) Toplantısı yapılacak...

Park Orman Tabiat Parkı için yeniden düğmeye basıldı!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından planlanan Park Orman Tabiat Parkı için yeniden düğmeye basıldı..

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

Ege Garden Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Garden Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Temiz ve Mustafa Çilingir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

ege turizm 2015 Haberi

ege turizm 2015

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği (ETİK) tarafından İzmir'e nisan ayında havayolu ve denizyoluyla giriş yapan turist sayılan ile İzmir'e ocak. şubat mart ve nisan aylarında giriş yapan ilk dört ülke sıralaması başlıklarını içeren bir rapor hazırlandı. Raporda, özellikle 2015 yılında bir önceki yıla göre meydana gelen büyük düşüşler dikkatleri çekti. Rapora göre. 2015 Nisan ayı İzmir'e yapılan havayolu girişleri bir önceki yıla göre yüzde 46, denizyolu girişleri 2014'ün yine aynı döneminde ise yaklaşık yüzde 55 oranında büyük değer kaybettiği görüldü. 2015 yılı ilk dört ayda İzmir'e giriş yapan ilk dört ülke ziyaretçi sıralamasına bakıldığında, 2015 yılında İtalya'dan İzmir' e gelen turist sayısı, bir önceki yıla göre yaşadığı kayıp. yüzde 83'leri buldu... Mevcut raporla ilgili önemli açıklamalarda bulunan...