13 / 05 / 2024

Ege Vitrifiye alıa

Ege Vitrifiye alıa

Türkiye’nin en büyük seramik sağlık gereçleri üreticilerinden Ege Vitrifiye, kolay erişilebilir fiyatla üstün hijyen ve temizlik sağlayan yeni ürünü, ALIA kanalsız klozeti pazara sundu.

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Abdullatıf H Jameel ve Zaıd Al Aıfarı ortaklığında kuruldu.

Alesayı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alesayı Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Alı A Alesayı tarafından kuruldu.

Borsada ‘sınırlı’ yükseliş! Hangi hisseler prim yaptı? İşte 7 Nisan’da en çok işlem gören hisseler!

Borsa İstanbul haftayı artıda kapattı. Alış ağırlıklı seans sonunda Borsa İstanbul BIST 100 endeksi yüzde 0,24 oranındaki sınırlı yükseliş ile haftayı 4 bin 924 puandan tamamladı.

Küresel piyasalarda Fed heyecanı!

Küresel pay piyasaları, açıklanan üçüncü çeyrek bilançoları ve enflasyon endişeleri arasında Asya borsaları dışında alış ağırlıklı bir seyir izlerken, önümüzdeki hafta gözler merkez bankalarının faiz kararları ilk sıralarda olmak üzere yoğun veri gündemine çevrildi. İşte detaylar…

Buğday'da 2022 alım taban fiyatı açıklandı! TMO'ya sürpriz yaptı 7 liraydı...

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarının taban fiyatına ilişkin yapacağı açıklama çiftçiler nezdinde merakla beklenirken ilk fiyat açıklaması Ege'den geldi. Karakılçık türü buğdayın alım fiyatı açıklandı. Çiftçiler 8 liraya "iyi" diyordu bakın kaç para oldu?

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi Fatih'te Mustafa Alı A. Mohamed ve Qaasım Alı Mohamed ortaklığında kuruldu.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Ege Yapı Ispartakule ay sonunda ön satışa!

Ege Yapı Ispartakule projesinin Kasım ayı sonunda satışa sunulması planlanıyor. Projede 1+1'den 4+1'e değişen konut tipleri yer alıyor...

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

Viridis Riva Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viridis Riva Gayrimenkul İnşaat  Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali Beyatlı, Rahmah Jameel , Zaıd Al Aıfarı tarafından kuruldu.

Alfalahi Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alfalahi Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Alı a Alesayı tarafından kuruldu.

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı!

Önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketleri arasında yer alan RE/MAX Türkiye, kadın çalışan sayısını 1.900'ün üzerine çıkardı ve kadın çalışa sayısını toplam istihdamın yüzde 50’sine ulaştırdı.

Ege Vitrifiye alıa Haberi

Ege Vitrifiye alıa

Özel tasarımı sayesinde, yıkama işlemi kapalı kanallar olmadan yapılan, üstün hijyen ve kolay temizlik sağlayan yeni ürün ALIA serisi kanalsız klozetler, Hazne içinde kir veya leke kalmadan, klozetin haznesi her zaman daha parlak ve temiz görünüm sağlıyor.


Ege Vitrifiye olarak portföyümüzü sürekli dinamik ve güncel tutmaya devam ediyoruz diyen Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, “Bunun somut bir örneği de erişilebilir fiyat segmentinde piyasaya sürdüğümüz ALIA serisi kanalsız klozetlerdir. İlk tanıtımını 2014 yılı Unicera fuarında yapmış olduğumuz bu serimiz; asma klozet, tek parça duvara tam dayalı klozet, alttan çıkışlı klozet ve rezervuar, arkadan çıkışlı klozet ve rezervuar olmak üzere 4 farklı modele sahiptir“ dedi.


Patentli “AquaSave” teknolojisi ALIA’da


ALIA kanalsız klozetlerin, Ege Vitrifiye’nin patentli “AquaSave” teknolojisi kapsamında dizayn edilerek seri üretime alındığını...