20 / 05 / 2024

Ege Vitrifiye projeleri

Ege Vitrifiye projeleri

Yakın bir geçmişe kadar minimum ölçüler ile sınırlandırılan banyo mekanları, günümüzde çok daha fonksiyonel, kendi içerisinde bir mekan kurgusu taşıyan ve daha çok zaman geçirilebilir alanlar olarak tasarlanıyor.

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı hedefleri, yeni projeleri ve yatırımları aktarıldı. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeyi hayata geçireceğini ve 7 milyar TL yatırıma başlayacağını söyledi.

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

İş GYO 2020'de 178,4 milyon TL'lik 231 konut sattı!

İş GYO'nun portföyünde bulunan Manzara Adalar, Topkapı İnistanbul ve Ege Perla projeleri kapsamında, 2020 yılı içerisinde toplam satış değeri KDV hariç 178,4 milyon TL olan 231 adet konut satıldı. 

TOKİ Marmara ve Ege Bölgesindeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Ege Yapı'dan 2.5 milyar TL'lik 8 yeni proje!

Batışehir projesini hayata geçiren Ege Yapı, bugüne kadar 1 milyon metrekare inşaat yaptı. Gelecek dört yılda bir o kadar daha yapacak. Şirketin yönetim kurulu başkanı Hasan İnanç Kabadayı, 8 yeni projeleri olduğunu ve yeni projelerin değerinin 2.5 milyar TL'yi bulacağını söylüyor... 

Ege Vitrifiye Finikia serisine Avrupa ürün tasarım ödülü!

Ege Vitrifiye, “Finikia” serisi ile hem estetik hem de fonksiyonel yapısı göz önüne alınarak kendi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ege Vitrifiye ISH Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’taki ISH fuarına katılarak yeni ürünlerini sergiledi.

Vitrifiye sektörü inovasyonla gelişiyor!

Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, vitrifiye sektörünün hijyeni ön plana çıkaran yeniliklere yöneldiğini kaydetti.

Ege Vitrifiye'den yeni klozet tasarımı!

Ege Vitrifiye tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Ege Vitrifiye'nın 2017 yılı hedeflerinin başında ürün pazarlarını ve ürün portföyünü geliştirmek var.

Ege Vitrifiye 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Ege Perla ve İFM projelerine 15. Perakende Günleri'nde yoğun ilgi!

İş GYO İzmir’de hayata geçirmekte olduğu Ege Perla ve İstanbul Finans Merkezi projeleri ile 15. Perakende Günleri’nde yerini aldı. Perakende Günleri, dünyaca ünlü konuşmacıları ve markaları ağırlıyor.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı'ndan döndü!

Ege Vitrifiye, İtalya'da gerçekleştirilen CERSAIE Seramik Fuarı'na orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünleri ile katıldı. Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, CERSAIE Fuarı'ndan bekledikleri verimi aldıklarını belirtti.

Ege Vitrifiye projeleri Haberi

Ege Vitrifiye projeleri

Ege Vitrifiye, banyolarını farklı tasarımlar ile daha kullanışlı hale getirmek isteyenlere çözüm önerileri sunmaya devam ediyor. Ege Vitrifiye, Alinda Serisi ile küçük banyoları kullanışlı hale getiriyor.


Ege Vitrifiye ürün portföyü 65 cm’den 105 cm’e kadar çeşitli boyutlarda dikdörtgen etajerli lavaboları ve banyo mobilyalarındaki iddialı tasarımları modern banyolar yaratıyor. Ege Vitrifiye geliştirdiği özel tasarımlar ile tüm zevklere hitap eden banyolar yaratarak kendinize vakit ayırabileceğiniz mekanlar oluşturuyor. 


Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş; ‘’ Ege Vitrifiye olarak hedefimiz bütün banyolara farklı tasarımlar ile modern bir görüntü kazandırmak. Alinda serisi ile küçük ama kullanışlı banyolar için alternatifler sunmayı amaçlıyoruz. Piyasaya sunduğumuz Alinda serisi oldukça beğenildi. Ege Vitrifiye olarak müşterilerimize ayrıcalıklı banyolar sunmaya devam etmeyi hedefliyoruz.’’...