30 / 04 / 2024

Ege Yakası kampanyası

Ege Yakası kampanyası

Halkalı Ege Yakası satış fiyatları konutların metrekarelerine göre değişiyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede 2+1, 2,5 +1 ve 3+1 teraslı ve bahçeli daireler bulunuyor.

Ege Yakası kampanyalı ödeme planı!

Ege Yakası kampanyalı ödeme planı kapsamında 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Bahçeli ve Teraslı dairelerin satışa sunulduğu proje Eviya Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor.

Ege Yakası 80 ay vade avantajı!

Ege Yakası projesinde toplam 378 tane daire yer alıyor. Projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. İşte Ege Yakası 80 ay vade avantajı detayları...

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Sinpaş GYO Ege Yakası projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 27 parselde bulunan Ege Yakası Projesine ait 8 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Ege Yakası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Ege Yakası ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ege Yapı’dan 0 faiz, 50 ay vade kampanyası!

Ege Yapı, Yedikule’deki Cer İstanbul, Çekmeköy’deki ÇamlıYaka Konakları ve Kâğıthane’deki Kordon İstanbul projelerinde “0 Faiz, 50 Ay Vade” kampanyası ile satışa sunuyor. 

Ege Yakası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesinde bulunan Ege Yakası projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası!

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde ödemeler adım adım yapılıyor. 

Ege Yapı konut kampanyasına 3 projeyle destek veriyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında gösterilen Ege Yapı, “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına 3 projeyle destek verdiğini açıkladı. 

Oran Ege Vadisi ödeme kampanyası 2018!

Oran Ege Vadisi ödeme kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Toplamda 888 daireden oluşan projede teslimlerin 2018 yılının Aralık ayında yapılması öngörülüyor. 

Avrupa Yakası'ndaki 8 konut projesinde bayram kampanyası!

Markalı konut üreticilerinin kampanya atağı bayramda da devam ediyor. Avrupa Yakası'ndaki 8 konut projesinde bayram kampanyası ile satışlar sürüyor.

Ege'de de konut kampanyası başlamalı!

Hürriyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Mete Tamer Onur bugünkü yazısında Emlak Konut GYO ve GYODER tarafından gerçekleştirilen konut kampanyasını değerlendirdi. Onur, Ege'de de kampanya başlatılması gerektiğini söyledi.

Ege Yakası Halkalı'da 6 bin 300 TL taksitle!

İstanbul Halkalı'da yer alan Ege Yakası Evleri'nde 6 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle ödemeler yapılıyor.

Ege Yakası Halkalı güncel fiyat listesi!

378 adet konutun yer aldığı Ege Yakası'nda 2+1, 2,5+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 daire tipleri bulunuyor. İşte Ege Yakası Halkalı güncel fiyat listesi...

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası!

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası ile 60 aya kadar sııfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla daha fazla taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Ege Yakası kampanyası Haberi

Ege Yakası kampanyası

Ege Yakası Evleri İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Eviya Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede 5 bin 273 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. 


Halkalı Ege Yakası satış fiyatları dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede konutların büyüklükleri minimum 99 metrekare, maksimum 176 metrekare olarak belirlendi. 


Dairelerin 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçeli ve teraslı olarak dizayn edildiği Ege Yakası Halkalı'da teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Eviya Gayrimenkul Ege Yakası'nın ödeme koşulları kapsamında 6 ay sonra yüzde 10'luk peşin ödeme, 12 ay sonra yüzde 10'luk ara ödeme ve Kasım 2016'da yüzde 38'lik ara ödeme yapılıyor, kalan tutar 48 ay 0 faiz imkanıyla ödeniyor. 


Küçükçekmece Ege Yakası 'nın sosyal donatı alanları içerisinde; ticaret...