14 / 05 / 2024

ege yapı kadınlar günü kampanyaları

ege yapı kadınlar günü kampanyaları

EgeYapı Group, İstanbul Anadolu Yakası’nın iş ve yaşam merkezi Kartal’da inşa ettiği Pega Kartal’dan konut alacak kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde birbirinden şık armağanlar sunuyor.

Kadın yatırımcılar konutu güvenli liman olarak görüyor! 2023'te kadınlar 401 bin 933 konut satın aldı!

Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadınlara yapılan konut satış sayıları hakkında bilgiler veren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye genelinde 2023 yılında, kadınlar yüzde 32,8 pay ile 401 bin 933 konut satın aldı.

Eşini kaybeden kadınlar için açıklandı! Başvuru yapanlara 2000 TL ödeme yapılacak! Başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlar için duyuru yaptı. Başvuruda bulunanlara 2 bin TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!

Bakanlıktan sadece kadınlar için ödeme! E-devletten başvurana 4000 TL ödeme! Başvuru süresi bitiyor çabuk olun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadınlar için özel ödeme yapacak. Başvurular e-devlet üzerinden yapılacak. İşte detaylar!

2022'de satılan konutların yüzde 32,62'sini kadınlar aldı! Zirvedeki şehir Balıkesir oldu! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz sene satışı yapılan konutların yüzde 32,62'sini kadınlar alırken, bu alanda en yüksek oran yüzde 41,35 ile Balıkesir'de kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı'ndan ev hanımları için mükemmel karar! Kocalar da tıklasın kadınlar da… Ucunda para ödemesi var

Aile Bakanlığı tarafından çeşitli alanlarda adımlar atılmaya devam ediyor. Bakanlıkn ev kadınlarına olan destekleri de geniş bir yelpazede sunmaya başlayacak. Kadınlara ödenen paralara yılbaşından sonra düzenleme yapılması bekleniyor.

Aile Bakanlığı 300 bin TL ödeme yapacak! Kadınlar ellerindeki bulaşıkları bile bırakıp başvursun

Aile Bakanlığı tarafından dul kalan kadınlara yönelik 300 bin TL'lik ödeme yapılacak. Kadınların bu yardımdan kesinlikle faydalanması gerektiği ifade edildi.

Konut satışlarında kadınların payı yüzde 32,2’e yükseldi!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 2020'de yapılan 1 milyon 499 bin 316 konut satışından, 483 bin 7’sinin kadınlar adına tescil edildiğini söyleyerek, "Konut satışlarında kadınların payı yüzde 32,2’e yükseldi" şeklinde konuştu.

Ege Yapı Kordon İstanbul 2020 fiyat listesi!

Ege Yapı imzasıyla yükselen Kordon İstanbul Belgrad Ormanı yakınlarında konumlanıyor. Peki, 1+0'dan 4+1'e farklı daire tipleri bulunan projedeki daireler ne kadar? İşte Ege Yapı Kordon İstanbul 2020 fiyat listesi...

Kadınlar ev kiralarken bu 7 maddeye dikkat ediyor!

Emlakjet kadınların konut kiralama alma alışkanlıkları ile ilgili olarak bir analiz yayınladı. Yapılan analizde genel olarak kiralık konut arayışında olan kadınların, konut arayışlarında okul, iş yeri, ulaşım gibi olanaklara önem vererek konut tercihinde bulundukları bilgisine ulaşıldı...

Kadınlar ailesini ev sahibi yapıyor!

Bir ailenin ev sahibi olmasında, kadınların tercihleri ve yönlendirmeleri daha etkili oluyor. İş yaşamında aktif rol oynayan ve günümüzde evliliği güvence olarak görmeyen kadınlar, konut sahibi olmaya erkeklerden daha çok önem veriyor.

Sakarya Kadınlar Plajı için geri sayım başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kocaali’de inşa edilecek Kadınlar Plajı için altyapı çalışmalarını başlattı. Kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek yapım ihalesinin ardından ise üst yapıda gerekli işlemler hayata geçirilecek.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Alanya Uğrak'a kadınlar plajı yapılacak!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 3’üncü derece doğal SİT alanındaki Uğrak’a yapacağı kadınlar plajı için ihale süreci başladı.

ege yapı kadınlar günü kampanyaları Haberi

ege yapı kadınlar günü kampanyaları

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında başlayıp ve 17 Mart’a kadar sürecek olan kampanya doğrultusunda Pega Kartal’dan ev sahibi olarak konforun kapıların açan kadınlar;

·         5.000 TL Giyim ve Kozmetik Çeki,

·         5 Yıldızlı Otelde 2 Kişilik Hafta Sonu Konaklama ve SPA Keyfi,

·         1 Yıllık Sağlık ve Diyetisyen Paketi,

hediyelerinden birini seçme şansı yakalayacaklar.


Prens Adaları’na residence konforuyla bakış

32 katlı Residence bloğu ve 5 katlı Ofis bloğundan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks tipleriyle yatırımcılara zengin seçenekler sunuyor. 40 metrekareye varan salonlar, 3.20 metre tavan yüksekliği, tabandan tavana kadar cam yüzeyleri ile keyifli ve konforla tasarlanan Pega Kartal’da daire içi donanımlar da en üst sınıf ürünlerden oluşuyor. Pega Kartal...