26 / 05 / 2024

Ege Yapı ModernYaka projesi fiyat

Ege Yapı ModernYaka projesi fiyat

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde hayata geçirilen Modern Yaka projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. Modern Yaka projesine dair tüm bilgileri ve fiyat listesinin detaylarına haberimizde yer verdik. İşte modern yaka ıspartakule fiyat listesi 2022!

Ege Yapı Ispartakule Modernyaka'da 399 bin lira peşinatla 36 aya varan vade!

Ege Yapı'nın Ispartakule'de inşa ettiği Modernyaka projesinden 399 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 36 aya varan vade imkanı sağlanan Modernyaka projesindeki konutların teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Ege Yapı Modernyaka'da 299 bin TL'den başlayan peşinatla 60 ay taksit fırsatı!

Ege Yapı Modernyaka projesinde 299 bin TL'den başlayan peşinatlarla konut sahibi olunabiliyor. Vade süresinin de 60 ay olarak belirlendiği projede toplam 515 konut bulunuyor. 

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Ege Yapı Modernyaka'da 299 bin TL peşinatla 60 ay vade fırsatı!

Ege Yapı Modernyaka projesi için yeni bir kampanya başlatıldı. Söz konusu kampanya kapsamında 299 bin TL peşinat ödendiğinde 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ege Yapı Modernyaka konutlarında 15 peşin ödemelerde 60 ay vade 1,99 faiz avantajı!

Ege Yapı tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Şirket 3+1 ve 4+1 konut tipleri için yüzde 15 peşin ödemelerde 60 ay vade 1,99 faiz fırsatı sağlanacak. İşte projenin tüm detayları...

Ege Yapı Modernyaka'da haziran ayına özel 120 ay vade 1.69 faiz fırsatı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markalarından Ege Yapı tarafından Ispakule'de hayata geçirilen Modernyaka'da haziran ayına özel 120 ay vade 1.69 faiz fırsatı başladı. İşte Ege Yapı Modernyaka ile ilgili ayrıntılar...

Ege Yapı Ispartakule fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen ModernYaka projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki ModernYaka projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Ege Yapı Ispartakule fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı Modern Yaka'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde geliştirilen ModernYaka projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Projede 462 konut ve 53 ticari ünite yer alıyor.

Ege Yapı'dan Hasköy Yün İplik Fabrikası arazisine karma proje!

Hasköy Yün İplik Fabrikası'nın yerine yakında konut, ofis ve AVM'den oluşan yeni bir proje hayata geçirilecek. Ege Yapı imzası taşıyacak projede çalışmalar gelecek yıl başlayacak.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ege Yapı’dan Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında bankasız 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Ege Yapı Batışehir'de 70 daireye 120 ay vadeli ödeme fırsatı!

Ege Yapı'nın sadece 70 dairesinde geçerli olacak “Ege Yapı Finansman Modeli” kampanyasıyla 120 ay vadeli ödemelerle Batışehir’den ev sahibi olabilirsiniz.

Ege Yapı Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı Batışehir'de kısa bir süre geçerli olacak kampanyada hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olunabiliyor..

Ege Yapı ModernYaka projesi fiyat Haberi

Ege Yapı ModernYaka projesi fiyat

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde hayata geçirilen ModernYaka projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. ModernYaka projesinin fiyat bilgilerine haberimizde yer verdik. İşte modern yaka ıspartakule fiyat listesi 2022!

Modern yaka ıspartakule fiyat listesini  paylaşmadan önce projedeki konutlar hakkında derlediğimiz bilgileri paylaşalım.

Modern yaka ıspartakule fiyat listesi 2022!

 Küçükçekmece Gölü’nün kıyısında yapılması planlanan Modern yaka projesi 1 milyar 800 milyon TL'ye mal olacak. Ayrıca projede 462 konut ve 53 ticari ünite yer alacak.

91 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Modern yaka projesinde; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’e kadar minimum 5,5 metrekare büyüklüğünde konut tipleri bulunuyor.

Modern yaka ıspartakule fiyat listesi 2022!

Modern yaka ıspartakule fiyat listesini paylaşmadan önce projedeki sosyal donatılar ve ulaşım yolları hakkında bilgi verelim.

Yeşille iç içe bir hayat imkanı sunmayı planlayan...