28 / 04 / 2024

Ege Yapı Modernyaka'da 299 bin TL peşinatla 60 ay vade fırsatı!

Ege Yapı Modernyaka'da 299 bin TL peşinatla 60 ay vade fırsatı!

Firma: Ege Yapı

Proje: ModernYaka

Ege Yapı Modernyaka projesi için yeni bir kampanya başlatıldı. Söz konusu kampanya kapsamında 299 bin TL peşinat ödendiğinde 60 ay vade imkanı sağlanıyor.



Modernyaka projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor. Göl manzarası ile dikkat çeken  ModernYaka  projesi  Ege Yapı  imzası taşıyor.

19 bin 538 metrekare arsa alanına sahip olan Ege Yapı Modernyaka projesinin yüzde 70'lik kısmı peyzaj alanına ayrıldı.

515 adet konuta yer verilen Modernyaka projesindeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Ege Yapı Modernyaka da 299 bin TL peşinatla 60 ay vade fırsatı!

Blokların 12, 13, ve 25 katlı olarak tasarlandığı Ege Yapı Modernyaka projesinde konutların yanı sıra 53 adet ticari alan da bulunuyor.

Peki yeni bir kampanyanın başladığı Ege Yapı Modern Yaka projesinin teslimleri ne zaman yapılacak? Ege Yapı Modern Yaka projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Ege Yapı Modern Yaka için kaç ay vade yapılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Ege Yapı Modern Yaka projesi ile ilgili detaylar...

EGE YAPI MODERNYAKA KAMPANYA DETAYLARI

Satış sürecinin devam ettiği Ege Yapı Modernyaka projesi için yeni bir kampanya başlatıldı. Söz konusu kampanya kapsamında 299 bin lira peşinat ödendiğinde 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ege Yapı Modernyaka da 299 bin TL peşinatla 60 ay vade fırsatı!
Sosyal alanlarıyla da dikkat çeken Ege Yapı Modernyaka projesinde; Çocuk oyun parkları, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, kafe alanı, fitness alanı ve dinlenme alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

Yeşille iç içe bir yaşam imkanı sunan Modernyaka projesi, Küçükçekmece Gölü'ne de yakın konumda yer alıyor. Açık hava cadde mağazalarına da yer verilen Modern Yaka Kuzey Marmara Otoyolu ve Avrupa Otoyolu gibi bağlantı noktalarına yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

Ayrıca metro duraklarına da yürüyüş mesafesinde yükselen Ege Yapı Modern Yaka, Mahmutbey-Esenyurt metro hattının geçeceği güzergaha yakın konumda yer alıyor.

Ege Yapı Modern Yaka projesinin teslimlerinin 15 ay içerisinde yapılması planlanıyor. 

Web: https://www.egeyapi.com/
Telefon:  444 5 343

Siltaş Yapı'dan yılın son kampanyası: 4 projede yüzde 20 indirim fırsatı!

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!


projeye sor



Geri Dön