29 / 04 / 2024

ege yapı ödülleri

ege yapı ödülleri

Ege Yapı tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Batışehir Projesinin internet sitesi, en prestijli ödüller arasında yer alan Altın Örümcek Ödülleri kapsamında Gayrimenkul & Emlak kategorisinde finalistler arasında yer alıyor.

Ege Yapı'ya Bilkent Marka Ödülleri'nden Onur Ödülü!

Marka ödülleri sahiplerini buldu Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü tarafından geçtiğimiz sene ilkinin düzenlendiği Bilkent Marka Ödülleri'nin bu yıl ikincisi gerçekleştirildi..

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Kasımpaşa'da hayata geçireceği yeni projesi ön talep sürecini başlattı. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi detayları...

Ege Yapı Ispartakule'nin lansmanı 21 Ocak'ta!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, Ispartakule projesinin basın toplantısını 21 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Ege Yapı Ispartakule 18 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, Ispartakule için düğmeye bastı. Peki; Ege Yapı Ispartakule Projesi nerede? İşte Ege Yapı Ispartakule projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Ege Yapı Ispartakule projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Ispartakule projesi için ön talep topluyor.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri için başvurular başladı!

29'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi başladı. 31 Mayıs’a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

Ege Yapı'dan 'dijital satış ofisi'!

Ege Yapı, koronavirüs salgını sürecinde çalışanların ve müşterilerinin sağlığını düşünerek satış ofislerini kapatmıştı. Hızlı, kesintisiz ve profesyonel hizmetin devam etmesi amacıyla Ege Yapı, dijital satış ofisini kurdu...

Ege Yapı'dan 2.5 milyar liralık 7 proje!

Ege Yapı, 2,5 milyar lira yatırdığı İstanbul’daki yedi projesini iki yıl içinde tamamlamayı planlıyor. Sonrasında hedef, Anadolu ve yurt dışı. Bir de inşaat dışı işleri büyütmek...

ege yapı ödülleri Haberi

ege yapı ödülleri

Ege Yapı, Bağcılar'da geliştirdiği Batışehir Projesi için yenilediği internet sitesiyle Altın Örümcek Ödüllerinde finale kaldı.


Şirket açıklamasına göre, Ege Yapı tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Batışehir Projesinin internet sitesi, en prestijli ödüller arasında yer alan Altın Örümcek Ödülleri kapsamında Gayrimenkul & Emlak kategorisinde finalistler arasında yer alıyor.


İnternet sitesi, Gayrimenkul & Emlak kategorisinde 24 Nisan'a kadar halk oylamasına da açık olacak. Altın Örümcek Ödülleri çerçevesinde jürinin birinciliğe layık bulacağı adayların yanı sıra halk oylamasıyla da farklı birinciler çıkabilecek.


Açıklamaya göre, Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü Batışehir'in yüzde 93'ü tamamlanmış durumda bulunuyor. Yüzde 70'i peyzaj alanları ve sosyal alanlara ayrılan Batışehir, mimari çözümleri, spor alanları ve çevresel düzenlemeleri ile öne çıkıyor.


Bugün için yaklaşık 6 bin 500 kişiye ev sahipliği yapan Batışehir, tamamlandığında...