06 / 05 / 2024

Ege Yapı'ya Bilkent Marka Ödülleri'nden Onur Ödülü!

Ege Yapı'ya Bilkent Marka Ödülleri'nden Onur Ödülü!

Marka ödülleri sahiplerini buldu Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü tarafından geçtiğimiz sene ilkinin düzenlendiği Bilkent Marka Ödülleri'nin bu yıl ikincisi gerçekleştirildi..



30 kişilik proje ekibi ve marka alanında uzman danışman hocalar ile birlikte hazırlanan birbirinden farklı 10 kategori ve 40 başarılı markanın yarıştırıldığı projenin amacı "marka" kavramının popülaritesi içinde başarılı olmuş markaları ödüllendirmekti. İki ay boyunca web sitesinden yapılan yarışmanın sonucunda yaklaşık 5 bin 600 oy kullanıldı. 


Gala gecesi kazanan markaların temsilcileri,  Ankara  Sheraton Otel'de onları seçen Marka kullanıcıları, Bilkent Üniversitesi öğrencileri ve Bilkent Üniversitesi öğretim üyeleri ile bir araya getirildi. Sunuculuğunu Max FM Radyo Sunucusu Özgür Aksuna'nm gerçekleştirdiği görkemli gecede "Onur Ödülü" projenin Ana Sponsoru olan Ege Yapı Group'a takdim edildi. Projenin çözüm ortakları Zeta Tasarım ve Reklamcılık Ajansı, Kariyer.net ve Doğa Koleji de projeye olan desteklerinden dolayı ödüllendirildi. 


Milliyet Ankara


Geri Dön