18 / 05 / 2024

ege yapı ödül

ege yapı ödül

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği başarılı projeleriyle dikkat çeken Ege Yapı, T.C. Ekonomi Bakanlığı bünyesindeki Turquality Projesi ve Marka Kulübü ortaklığında gerçekleştirilen 3. Marka Ödülleri’nin ana sponsoru oldu

Ege Yapı'ya Bilkent Marka Ödülleri'nden Onur Ödülü!

Marka ödülleri sahiplerini buldu Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü tarafından geçtiğimiz sene ilkinin düzenlendiği Bilkent Marka Ödülleri'nin bu yıl ikincisi gerçekleştirildi..

Kon GYG Yapı imzası taşıyan Didim Kon Mirando’ya Dubai'den ödül

İstanbul merkezli Kon GYG Yapı’nın Didim Akbük’te inşa ettiği “Kon Mirando” projesi, küresel iş insanları kulübü LTB Club tarafından “en iyi karma yaşama projesi” ödülüne layık görüldü.

Ege Yapı Kekliktepe'de 3 milyon TL peşinat ve 24 ay vade fırsatıyla!

Ege Yapı'nın İzmir Urla'da hayat geçirdiği Kekliktepe projesinden 3 milyon TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanan proje 88 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Ege Yapı Ispartakule yıl sonunda satışta!

Ege Yapı Ispartakule projesi yıl sonunda satışa çıkacak. Merakla beklenen proje 227 milyon 460 bin 768 TL'ye mal olacak.

Yapı sağlığı üzerinde çalışma yapan mühendis ödüllendirildi!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde 15 yıldır yapı sağlığını üzerine çalışma yapan  Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı ödülünün sahibi oldu.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Ege Yapı'dan 'dijital satış ofisi'!

Ege Yapı, koronavirüs salgını sürecinde çalışanların ve müşterilerinin sağlığını düşünerek satış ofislerini kapatmıştı. Hızlı, kesintisiz ve profesyonel hizmetin devam etmesi amacıyla Ege Yapı, dijital satış ofisini kurdu...

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

ege yapı ödül Haberi

ege yapı ödül

Gayrimenkul sektörünün genç, dinamik ve yenilikçi markası Ege Yapı, T.C. Ekonomi Bakanlığı bünyesindeki Turquality Projesi ve Marka Kulübü ortaklığında gerçekleştirilen 3. Marka Ödülleri’nin ana sponsoru oldu. 


Türkiye genelinde üniversite öğrencilerinin oylamaya katıldığı platformda Ülker, Anadolu Jet, Sanko gibi Türkiye’nin önde gelen 40 markası yer aldı. Markaların doğuşu, hikayesi ve marka birleşenleri ile nasıl değer oluşturduklarını inceleyen ve bu alanda başarılı görülen markaların değerlendirildiği yarışma sonrasında Bilkent Konser Salonu’nda 3. Marka Ödülleri töreni gerçekleştirildi. 


Kategorilerde birinci gelen markaların temsilcilerinin ve destekçilerin ağırlandığı törende, sponsorlar arasında yer alan gayrimenkul sektörünün lider markalarından Ege Yapı, Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü tarafından onur ödülüne layık...