29 / 04 / 2024

Egebeta bayileri

Egebeta bayileri

2015 yılında teknik altyapı ve yeni yatırımlarla pazar payını büyütmeye hazırlanan Egebeta, müşteri memnuniyetini artıracak yeni bir yapılanmayla Ege Bölgesi'ndeki il ve ilçelerde yeni teknik servis bayilikleri oluşturma çalışmalarını hızlandırdı.

Araç almak isteyenlere müjde! Yüzde sıfır faizle otomobil almak artık mümkün! Detaylar arka arkaya geldi!

Otomotivde resmen nefes kesen bir kampanya haberi geldi. Otomobil bayileri, sıfır araç satışlarında meydana gelen gerileme karşısında harekete geçerek, yeni kredi kampanyası başlattı.

Citroen’den dev kampanya! 245.900 TL'ye uygun taksit imkânıyla sıfır otomobil!

Citroen, sıfır otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeyi verdi. Nisan ayında duyurulan kampanya araba almayı düşünen vatandaşların yüzünü güldürdü. Citroen bayileri üzerinden otomobil satın alan vatandaşlar 245.900 lira'ye araç kampanyadan faydalanabilecekler.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

ÖTV muafiyetli otomobillerde ‘bayi’ tuzağı! Engelli vatandaşlara oynanan oyun ağızları açık bıraktı!

​​​​​​​ÖTV muafiyetli otomobil almak isteyen engellilere bazı otomobil bayileri tarafından yüksek fiyattan satış yapıldığı ileri sürüldü. Konuya ilişkin gelen şikayetlerin arttığını söyleyen Tüketiciler Birliği denetim çağrısı yaptı.

İşte fiyatlarına indirim gelen sigaralar!

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubunun bazı sigaralarda 1 liralık indirime girdiğini açıkladı. İşte o açıklama...

Alkol ürünlerine tek tek gelen zamlara bir yenisi daha eklendi! Bu kez de şaraba zam geldi!

Yeni yılın ardından alkollü içeceklere, tütün mamulleri ve sigara çeşitlerine adeta zam yağdı. Ardı arkası kesilmeyen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi bu kez de şarap ve şarap bazlı içeceklere zam geldi. Kararı Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu. İşte güncel fiyatl

 2023'te buna da zam geldi! Yüzde 230 zam yapıldı

 Saat 22.00'dan sonra içki satışına uygulanacak cezasın belirlenmesinin ardından, Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, “Bu ‘Dükkanı kapat git anahtarını bize ver’ cezasıdır.  Dünyanın hiçbir yerinde böyle ölçüsüz bir idari para cezası yoktur. açıklamasını yaptı.

Koç Holding'den bayilerine: Masraflarınıza dikkat edin gerekli olmayan harcamalardan kaçının

Koç Holding Anadolu Buluşmaları'nın 30'uncusunda 10 bini aşkın bayisiyle buluştu. Dijital ortamda gerçekleştirilen toplantıda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, bayileri belirsizlik süreciyle ilgili uyardı ve tasarruf çağrısı yaptı.

Binaların mantolaması iklim değişikliğinde büyük önem taşıyor!

Avrupa’nın mantolama devleri arasında yer alan Baumit, gerçekleştirdiği İklim Değişikliğine Karşı Mantolama Zirvesi’nde, ülkenin dört bir yanındaki bayileri ve inşaat sektörünün ilgilileriyle buluştu.

Akaryakıt bayilerinin denetiminde yeni dönem başlıyor!

Akaryakıt bayileri ve dağıtıcı lisansı sahipleri 1 Ocak tarihi itibarıyla sadece Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yetkilendirilen otomasyon şirketleri ile çalışabilecek.

İzocam yatırımlarda hız kesmiyor!

İzocam bayileri, bu sene “Hep birlikte tam yol ileri” mottosuyla 9 Nisan tarihinde çevrimiçi gerçekleştirilen 2021 İzocam Uluslararası Bayi Toplantısı’nda buluştu.

Akaryakıtta tavan fiyat uygulamasına son verin çağrısı!

Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası, benzin ve motorinde tavan fiyat uygulamasına son verilmesini istedi.

İBB ile büfe işletmecileri arasındaki zam tartışmasında taraflar masada!

İBB'nin gazete ve ürün satış büfelerine yaptığı yüzde 500 oranındaki zam ile ilgili taraflar uzlaşmak amacıyla masaya oturdu. İstanbul Tekel ve Gazete Bayileri Odası Başkanı Karasu, görüşmelere ilişkin "Uzlaşmadan yanayım, bekleyip göreceğiz" dedi. 

Egebeta bayileri Haberi

Egebeta bayileri

2015 yılında teknik altyapı ve yeni yatırımlarla pazar payını büyütmeye hazırlanan Egebeta, müşteri memnuniyetini artıracak yeni bir yapılanmayla Ege Bölgesi'ndeki il ve ilçelerde yeni teknik servis bayilikleri oluşturma çalışmalarını hızlandırdı. Pilot uygulama başlattığı İzmir merkezde, servis hizmeti konusunda Delta Otomasyon ile yola çıkan Egebeta, Çeşme, Urla, Özdere, Seferihisar, Foça, Menemen, Aliağa, Bergama, Ayvalık, Edremit, Manisa, Soma, Turgutlu, Salihli, Aydın, Nazilli, Kuşadası, Söke, Bodrum ve Marmaris'e teknik servis bayilikleri vererek koşulsuz müşteri mutluluğunu garanti altına alacak. Sektörde 21 yılı geride bıraktıklarını belirten Egebeta Kurucusu Gafur Alişer, teknik servis bayisi olacak firmalara eğitim vereceklerini, o bölgedeki müşterileri de yeni bayilere yönlendireceklerini belirtti. 


Sabah...