02 / 05 / 2024

Egede deprem 28 mart 2015

Egede deprem 28 mart 2015

Çanakkale'nin Ayvacık ve Gökçeada ilçeleri açıklarında, birer saat arayla Richter ölçeğine göre 4.3 ve 3.6 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi.

Cumhurbaşkanı Yılmaz’dan milyonları ilgilendiren deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlayan 2024 yılı bütçesinin görüşmelerinde deprem ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, deprem hasarları için 1 trilyon 28 milyar lira kaynak ayrıldığını açıkladı.

Deprem ihtiyaçları için 2024 bütçesinde 1 trilyon 28 milyar TL kaynak ayrılıyor! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, deprem ihtiyaçları için 2024 bütçesinde 1 trilyon 28 milyar TL kaynak ayırmayı öngördüklerini açıkladı. İşte detaylar...

Malatya yine sallandı: Son dakika deprem oldu! 4.3 şiddetinde... 

AFAD, Malatya Yeşilyurt'ta saat 09.28'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

SON DAKİKA DEPREMLER! 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika...

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan  depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu? İşte son dakika depremler...

28 Mayıs 2023 deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

28 Mayıs Pazar günü son deprem listesi nereden öğrenilir? Şimdi deprem mi oldu? Gün içerisinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi de vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte 28 Mayıs 2023 Pazar Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? 28 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? 6 Şubat gününde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi araştırılıyor. İşte 28 Nisan 2023 deprem listesi!

Altın fiyatlarında büyük deprem! Tek tek açıklanan bu rakamları duyanın aklı gitti! İşte 28 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında adeta büyük deprem yaşanıyor. Tek tek açıklanan bu son dakika rakamlarını duyanın resmen aklı gitti! Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 

Marmara Denizi'nde deprem! AFAD 3.9, Kandilli 4.2 açıkladı! Son dakika! 

Marmara Denizi'nde saat 08.28'de bir deprem meydana geldi. AFAD 3.9, Kandilli 4.2 açıkladı! Son dakika!

96 metrekare prefabrik ev ne kadar? 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Prefabrik evler, özellikle deprem gibi afet durumlarında riski en aza düşürüyor. Peki 96 metrekare prefabrik ev ne kadar? 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Altın fiyatları rekorun ardından geri adım attı! Büyük deprem! Altını olanlar acil bakın! 28 Ocak 2023 altın fiyatları

28 Ocak Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları perşembe günkü rekorun ardından geri adım attı. Altın fiyatlarında resmen büyük deprem! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Altını olanlar acil bakın! 28 Ocak 2023 altın fiyatları.

Deprem sigortasında poliçe sayısı 10 milyonu geçti!

Türkiye'de zorunlu deprem sigortasında poliçe sayısı 10 milyon 28 bine ulaştı. Ek olarak Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nun (DASK) toplam "deprem rezervi" Şubat ayı itibariyle 12 milyar liraya yaklaştı.

Eskişehir Sivrihisar'daki binaların yüzde 28'inde yıkılma tehlikesi var!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğretim görevlileri, Sivrihisar ilçesinde yer alan 170 yapıyı deprem hasarı riski yönünden inceleme yaptı. İncelenen yapılardan yüzde 28’inin yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu belirlendi.

İBB'den 'Deprem Hackhatonu' yarışması!

İBB deprem anında ve sonrasındaki iletişim problemlerinin çözülmesi için fikir geliştirilmesi üzerine 'Deprem Hackhatonu' yarışması düzenliyor. Yarışma 28 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde yapılacak...

Egede deprem 28 mart 2015 Haberi

Egede deprem 28 mart 2015

Ege Denizi'nde, Çanakkale'nin Ayvacık ve Gökçeada ilçeleri açıklarında, birer saat arayla Richter ölçeğine göre 4.3 ve 3.6 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi. Deprem bazı kıyı ilçelerinde hafif şekilde hissedildi.


AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi'nden elde edilen bilgiye göre; Ege Denizi'nde gerçekleşen ve 3.6 büyüklüğündeki ilk deprem, saat 12.07'de meydana geldi. Yerin 13.48 kilometre derinliğindeki sarsıntı; Çanakkale'nin Ayvacık İlçesine bağlı Babakale, Gülpınar ve Bademli köylerinde hafif şekilde hissedildi.


Ege'deki 4.3 büyüklüğünde gerçekleşen ikinci deprem ise saat 14.00'de meydana geldi. Yerin 25.89 kilometre derinliğindeki deprem ise Ayvacık'ın Babakale ve Gülpınar köyleri ile Gökçeada'nın Uğurlu köyünde hafif hissedildi. İki depremin de merkezi üssünün Ege Denizi olduğu...