11 / 05 / 2024

egedemir Nurçin Erdem

egedemir Nurçin Erdem

Demir-çelik sektörünün Aliağa'nın en önemli sektörlerinden biri olduğunu ifade eden Egedemir Yönetim Kurulu Üyesi Nurçin Erdem, firmalarının demir çelikteki faaliyetlerini ve ürünlerini artırdığını bildirdi.

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Erdem Modern İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Erdem Modern İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Erdem tarafından kuruldu.

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Süha Erdem tarafından kuruldu.

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta  bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erdem tarafından kuruldu. 

Erdem Manyas İnşaat Emlak İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erdem Manyas İnşaat Emlak İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erdem Manyas İnşaat Emlak İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Nur Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sergen Kaşıkçı tarafından kuruldu.

İzlem Erdem Kimdir? İzlem Erdem ne iş yapıyor?

İzlem Erdem kimdir? İzlem Erdem’in mesleği nedir? İzlem Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

'Seçimlerden sonra yabancı yatırımcı çılgınca borsaya girecek'

Dinamik Yatırım Menkul Değerler Yönetim kurulu başkanı Ayşin Erdem, seçimlerin bir belirsizlik yarattığını ancak bu belirsizliğin ortadan kalkmasıyla yabancı yatırımcının çılgınca borsaya gireceğini söyledi

egedemir Nurçin Erdem Haberi

egedemir Nurçin Erdem

İnşaat demiri ticareti yaptıkları ilk tesislerinin ardından demir-çelik işletmelerinin cüruflarını geri kazandırmak için ikinci tesisi kurduklarını belirten Erdem, "Ayrıca Aliağa OSB'de geçen sene ağustosta temelini attığımız, bu yılın art ayında da devreye aldığımız yeni tesisimizle skal çeliği kütük haline getirmeye başladık. 15 milyon dolar yatırım yaptığımız bu tesisin kapasitesini geçen ay aldığımız yeni ocakla iki kat artırarak aylık 9 bin tona çıkardık" dedi. 


Egedemir'in, demir-çelik tesislerinin cüruflarını işleyerek önemli bir faaliyet yürüttüğünü ifade eden Nurçin Erdem, tehlikesiz atık sınıfında yer alan cürufu demir-çelik işletmelerinden alıp, kırma eleme yöntemiyle çelik hurdaları ve agrega olarak ayrıştırdıklarını belirtti. Erdem, "Başlangıçta elde ettiğüniz çelik hurdalarını değerlendirilmek üzere demir-çelik fabrikalarına gönderiyorduk" diye konuştu. 

Cüruftan elde ettikleri agregayı kilit parke taşı, bordür yağmur oluğu, beton ve raspa...