07 / 05 / 2024

Egemen Bağış Avrupa Isı Zirvesi

Egemen Bağış Avrupa Isı Zirvesi

Avrupalı sektör lideri firmalar Türkiye'de yatırım için nabız yokluyor

Çekya'da Türk inşaat sektörüne fırsat var!

Türkiye'nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nca (DEİK) düzenlenen "Türkiye-Çekya İş Birliği Fırsatları" webinarında açıklamalarda bulundu. Bağış, "Türk yatırımcılar dışında, Türk inşaat şirketleri de bize nasıl mükemmel yollar inşa edilebileceğini göstermeli" dedi.

Avrupa Konutları Başakşehir daire fiyatları!

Avrupa Konutları Başakşehir daire fiyatları 549 bin 700 TL'den başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 2+1'den, 5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor...

Avrupa Konutları Başakşehir satışa çıktı! 549 bin 700 TL'ye!

Avrupa Konutları Başakşehir, Artaş İnşaat tarafından, Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa ediliyor. Proje'de satılık daire fiyatları 549 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor..

Emlak Konut GYO Avrupa Konutları Başakşehir Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Avrupa Konutları Başakşehir Projesi'nin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. İşte Emlak Konut GYO gayrimenkul değerleme raporu...

Türk mobilya sektörü patent başvurularında Avrupa'da ilk 5'e girdi!

KOBİ'lerin başı çektiği Türk mobilya sektörü tasarım ve patent başvurularında Avrupa'da ilk 5'e girmeyi başardı. İtalya'ya mobilya satan sektör, 10 milyar dolarlık ihracat hedefliyor.

Emlak Konut GYO Avrupa Konutları Başakşehir'in yapı ruhsatlarını aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ A.Ş., Avrupa Konutları Başakşehir projesinde toplam 968 bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Yakut Bağdat Avrupa İnşaat Petrol Nakliyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Bağdat Avrupa İnşaat Petrol Nakliyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saad Qasım Atı tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Karacaoğlan Sokak'ta kuruldu.

Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman başlayacak?

Arsa alanı yaklaşık olarak 30 bin metrekare olarak belirlenen Avrupa Konutları Atakent 4'te 600 adet konut ve ticari üniteler yer alıyor. Peki Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman başlayacak?

Artaş Ataköy Avrupa'da fiyatlar 655 bin liradan başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları markalı projelerine Ataköy'de yeni bir proje daha eklendi. Avrupa rezidans ve ofis Ataköy ismiyle yükselecek projede daire fiyatları 655 bin liradan başlıyor.

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat iletişim!

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 603 adet daire ve 17 ticari birim olacak...

Başakşehir Avrupa Konutları'nda teslimler ne zaman?

Başakşehir Avrupa Konutları'nda teslimler ne zaman? Artaş İnşaat tarafından yapılacak olan Başakşehir Avrupa Konutları projesinde 603 adet daire ve 17 ticari ünite yer alıyor...

Avrupa Konutları Başakşehir Evleri ulaşım!

Avrupa Konutları Başakşehir Evleri ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde, 882 ada 1 parsel üzerinde yer alacak. Proje 140 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Başakşehir Avrupa Konutları ne zaman teslim?

Toplam 620 bağımsız ünitenin yer aldığı proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir 'de inşa ediliyor. Proje 7 blok şeklinde yükselecek. Peki Başakşehir Avrupa Konutları ne zaman teslim?

Egemen Bağış Avrupa Isı Zirvesi Haberi

Egemen Bağış Avrupa Isı Zirvesi

Dünya ısı endüstrisinin devlerini aynı çatı altında toplayan ''Avrupa Isı Birliği''nin (EHI) 12. Genel Kurulu, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın katılımıyla İstanbul'da yapıldı. 

Genel Kurulda ısı sektöründeki gelişmeler, yeni yatırımlar, enerji verimliliği, AB'nin enerji ve iklim hedefleri, çevre dostu ısıtma ve sıcak su sistemlerinin teşvik edilmesi gibi önemli konular masaya yatırıldı. 

Toplantıda söz alan Avrupa Isı Birliği Başkanı Ulrich Schmidt, ''Türkiye, çok ilgi çekici bir pazar ve çok önemli büyüme rakamları gösteren bir ülke. Bu toplantıyı da bu nedenle Türkiye'de yaptık. Bütün şirketler için büyümenin görüldüğü pazarlara gitmek son derece önemlidir ve biz de bu büyümenin bir parçası olmak istiyoruz. Bu ülkede ciddi bir dinamizm var. Sürekli ilerleyen bir ülke burası. Türkiye'nin enerji haritasına baktığımız zaman yeni konutlara taşınmış...