06 / 05 / 2024

egesel bayraklı evleri

egesel bayraklı evleri

İzmir Egesel Bayraklı fiyatları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Egesel Bayraklı projesindeki konutlar 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salondan meydana geliyor

İzmir Egesel Bayraklı satılık!

İzmir Egesel Bayraklı satılık dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. Egesel Marina Evleri projesi, İzmir Bayraklı'da yükseliyor

Egesel Bayraklı! Egesel İnşaat!

Egesel Bayraklı 'da satışlar henüz başlamadı, proje 2 blok halinde yükseliyor

Egesel Bayraklı Evleri!

Egesel Bayraklı Evleri Egesel İnşaat imzasıyla 2 blok halinde yükseliyor. Ofis ve konutların yer aldığı Egesel Bayraklı Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alıyor...

Egesel Bayraklı yakında satışa çıkıyor!

Egesel Bayraklı projesi yakında satışa çıkacak, proje 2 blok halinde yükseliyor

TMMOB’dan Bayraklı deprem konutlarına dava!

İzmir depreminde evleri hasar görenler için yapılacak konutlar için belirlenen Bayraklı’daki 375 hektarlık rezerv alanın imar planlarının kabul edilmesi sonrasında TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu yapılaşma için alanın bir bölümündeki sit statüsünün kaldırılmasına dava açtı.

Bayraklı sakinleri evlerini terk ediyor!

İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde çok sayıda bina yıkıldı. Binaların en çok hasar gördüğü Bayraklı ilçesinde evleri hasar görmeyen vatandaşlar da evlerini terk etti.

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

34 katlı İzka Port Bayraklı, 1+1’den 4+2’ye farklı genişlikte evleri, kapalı otoparkı, özel teras alanında konumlanan spor salonu, çocuk oyun alanı ve Infinity Pool gibi sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor.

Bayraklı Modda Suites Evleri fiyatlar!

Modda Suites Evleri İzmir Bayraklı'da Ontan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Sekiz katlı tek blok olarak planlanan projede fiyatlar 394 bin TL'den başlıyor...

Modda Bayraklı Evleri daire fiyatları!

Modda Bayraklı Evleri daire fiyatları 338 bin TL'den başlayarak değişiyor. Modda Bayraklı projesi bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Modda Bayraklı Ontan İnşaat fiyatları!

Toplam 97 daireden oluşan Modda Bayraklı Evleri 8 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Modda Bayraklı Ontan İnşaat fiyatları 338 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Modda Bayraklı ev fiyatları!

Modda Bayraklı Evleri toplamda 97 adet daireden meydana geliyor. Modda Bayraklı ev fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Ontan Modda Bayraklı satış ofisi!

Daire teslimlerinin bu yıl Aralık ayında yapılması hedeflenen Ontan Modda Bayraklı Evleri'nde 2+1'ler 338 bin TL'den, 3+1'ler 629 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Egesel İnşaat Triyanda Masal fiyatlar!

Egesel İnşaat Triyanda Masal fiyatları 285 bin TL'den başlayarak değişiyor. 29 Ekim'de teslim edilecek olan Triyanda Masal Evleri projesinde 317 daire yer alıyor...

Bayraklı Körfez Evleri’ne kreş ve sağlık ocağı geliyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Onur Mahallesi Körfez Evleri’nde kreş ve sağlık ocağı yapılacağının müjdesini verdi. Başkan Karabağ, “Vatandaşlarımız parktan memnun. Körfez evlerine bir hareket geldiğini söylüyorlar." dedi.

Bayraklı Göksel Arsoy Parkı açılış için gün sayıyor!

Bayraklı Belediyesi, Onur Mahallesi Körfez Evleri'nde bir süredir yapımı süren körfez manzaralı park projesini tamamladı. Parka Türk Sineması'nın "altın çocuk" lakaplı sanatçısı Göksel Arsoy'un adı verildi.

Egesel İnşaat İran Kiş Adası'nda projeye başlıyor!

Ayrancılar’da 371 konutluk Triyanda Masal Evleri’nin yüzde 70’ini tamamlayan Egesel İnşaat Başkanı Hüseyin Şahin, “İran’ın Kiş Adası’na 100 milyon dolarlık projemiz var” dedi.

Müziğe Egesel İnşaat desteği!

Cumhuriyet'in kuruluşunun 91. yılında İzmirliler Ahmed Adnan Saygun Sanal Merkezi'nde Cumhuriyet Konseri'nde buluştu. Rotary 2440. Bölge tarafından düzenlenen konserin ana sponsoru Egesel Triyanda Evleri oldu...

egesel bayraklı evleri Haberi

egesel bayraklı evleri

Marina Egesel projesi, İzmir'de Bayraklı Bölgesi içinde hayata geçiriliyor. İzmir Egesel Bayraklı fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


İzmir Egesel Bayraklı projesi, Egesel İnşaat tarafından yükseliyor.İzmir Egesel Bayraklı kapsamında toplam 2 blok yer alıyor. 


İzmir Egesel Bayraklı projesi kapsamında 14 konut bulunuyor. İzmir Egesel Bayraklı satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor. 


İzmir Egesel Bayraklı fiyatları!

İzmir Egesel Bayraklı fiyatları satış ofislerinden öğreniliyor. İzmir Egesel Bayraklı projesi kapsamında güvenlik, ankastre, ocak, akıllı ev otomasyonu, fırın, concierge hizmetleri ve davlumbaz bulunuyor. 


İzmir Egesel Bayraklı iletişim

Telefon: 0 232 252 00 85

Fax: 0 232 251 04 72  

Web adresi: