05 / 05 / 2024

egesel bayraklı

egesel bayraklı

Egesel Bayraklı projesi 2 blok şeklinde İzmir Egesel Bayraklı dükkan ve konut olarak karma bir projeden meydana geliyor. Egesel İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da konumlanıyor...

Egesel Bayraklı iletişim!

Egesel İnşaat 'ın çalışması ile yükselen Egesel Bayraklı iletişim bilgileri ve daha fazla detayı haberimizde bulabilirsiniz...

Egesel Bayraklı satılık!

Egesel Bayraklı satılık daire fiyatları henüz belli olmadı, proje 2 blok halinde yükseliyor...

Egesel Bayraklı adres bilgileri!

Önümüzdeki günlerde satışa çıkacak olan Egesel Bayraklı adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Egesel Bayraklı! Egesel İnşaat!

Egesel Bayraklı 'da satışlar henüz başlamadı, proje 2 blok halinde yükseliyor

Egesel Bayraklı yakında satışa çıkıyor!

Egesel Bayraklı projesi yakında satışa çıkacak, proje 2 blok halinde yükseliyor

Bayraklı Belediyesi binası 2015'te bitecek!

Eamu İhale Kurumu (KİK) tarafından iptal edilen Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı ihalesi yeniden yapıldı. İhaleyi kazanan firma önümüzdeki birkaç gün içerisinde inşaata kaldığı yerden devam edecek.

İzmir Bayraklı Yamanlar'da 9.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir Bayraklı ilçesine bağlı Yamanlar Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa toplam 9 milyon 750 bin TL tahmini bedelle 21 Ekim 2014 tarihinde ihale ediliyor.

Bayraklı'da temeller bilimsel atılacak!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, " Yeni Kent Merkezi 'nde, zemin ile binaların statik hesaplarının örtüştüğü bir sistem olacak. Bu konuda bilimsel çalışmalar yapıyoruz" dedi...

Bayraklı'daki yangının geç söndürülmesi İzmirliler'in tepkisini çekti!

İzmir 'in Yeni Kent Merkezi Bayraklı 'da önceki akşam dev konut ve alışveriş merkezi inşaatında çıkan yangına İzmir Büyükşehir Belediyesi itfayesinin yetersiz müdahalesi kaygı uyandırdı.

Bayraklı Belediyesi'nden 4.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bayraklı Belediyesi; Yamanlar Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 21 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00 ile 14.15 arasında satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 4.8 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Bayraklı'da AVM inşaatında yangın!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına 20 itfaiye ekibi katıldı...

Bayraklı tören alanı kazandı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Diğer kalan bölüm için tespit davası açıldı. Burası Bayraklı'nın tören alanı olacak. Ayrıca ilçemize büyük bir yeşil alan kazandırmış olacağız" dedi.

Bayraklı Belediyesi'nde temeller sağlam atılacak!

Bayraklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, bundan sonra söz konusu raporun sonuçlarını ve yeni kent merkezine ait imar esas jeolojik etüdlerini de yüksek yapı inşa edecek proje gruplarına verecek...

Bayraklı'daki yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yaptığı açıklamada, ilçe sokaklarını yeni, modern ve çağdaş görünüme dönüştürmeyi amaçladıklarını ve bu nedenle ilçenin dört bir yanında çalıştıklarını söyledi.

Bayraklı Belediyesi Viyadük projesi için kolları sıvadı!

Bayraklı Belediyesi, Yamanlar ve Doğançay Mahalleleri’ni Onur Mahallesi’ne bağlayacak viyadük projesinin yapımı için kolları sıvadı. Projenin zemin etüdü için kısa süre önce başlayan sondaj çalışmaları tamamlandı.

Bayraklı'daki gökdelen planları sil baştan!

Bayraklı yeni kent merkezi yakınlarında yer alan Soyer Kültür ve Sanat Fabrikası yerine inşa edilmek istenen 38 katlı gökdelen inşaatına karşı çıkan İzmirli işadamı Mehmet Refik Soyer itiraz sürecinden zaferle ayrıldı...

Bayraklı'daki okullar yenilendi!

Bayraklı Belediyesi, eğitime katkılarını da sürdürüyor. Bu kapsamda ders yılı öncesinde ilçedeki okullar temizlendi, birçoğunun iç ve dış boyaları yapıldı ve bahçeleri demir korkuluklarla düzenlendi.

Bayraklı'da inşaatlar sağlam zeminde yükselecek!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, " Yeni Kent Merkezi 'nde, zemin ile binaların statik hesaplarının örtüştüğü bir sistem olacak. Bu konuda bilimsel çalışmalar yapıyoruz" dedi

egesel bayraklı Haberi

egesel bayraklı


Egesel İnşaat imzası taşıyan proje İzmir Bayraklı'da inşa ediliyor. Egesel Bayraklı projesi konut ve İzmir Egesel Bayraklı dükkan şeklinde 2 bloktan meydana geliyor. 


Egesel Bayraklı Konutları toplam 84 daireden meydana geliyor. İzmir Egesel Bayraklı dükkanları kapsamında projede 60 ticari ünite bulunuyor. 


İzmir Egesel Bayraklı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İzmir Egesel Bayraklı dükkan fiyatları Ocak ayında belli olacak.


Projenin sosyal imkanları arasında terasta yeşil çatı, yürüyüş yolları ve yaşam alanları, balkonlarda güneş kırıcı İzmir Egesel Bayraklı dükkan ve konutlarda VRF merkezi ısıtma-soğutma, 24 saat güvenlik, balkon ve cephelerde bitkilendirme, dükkanların önünde otopark alanı, konutlara özel kapalı otopark, fast-food, cafe ve alışveriş mağazaları yer alıyor. 


Telefon : 0232 252 00 85

Web Adresi: