09 / 05 / 2024

Egesel İnşaat Torbalı

Egesel İnşaat Torbalı

Triyanda Masal Torbalı satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 317 konuttan oluşan Triyanda Masal Evleri'nde daireler bu yıl 29 Ekim'de teslim ediliyor...

Torbalı Triyanda Masal 2016'da teslim edilecek!

Egesel İnşaat, Torbalı'da yaşam kalitesini artıracak izmir'de 1995 yılından bu yana prestijli konut projelerine imza atan Egesel İnşaat, Torbalı Ayrancılar'da yapımı devam eden Triyanda Masal projesini 2016 yılında müşterilerine teslim etmeyi planlıyor.

Egesel İnşaat Torbalı 'da çıtayı yükseltti!

Egesel İnşaat, Triyanda Evleri ile bölgeye örnek bir mimari eser kazandırıyor. Yeni yılın ilk haftası temeli atılacak proje 30 bin dönümde yükselecek 319 konuttan oluşuyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

THK'dan Torbalı'da inşaat ihalesi!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı'nca İzmir'in Torbalı'da 205 metrekare yüzölçümlü arsaya, bedeli kat payı karşılığı ödenmek üzere bina inşaatı yaptırılacak. İnşaat işi 17 Ağustos 2018 günü ihale edilecek.

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi!

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi İzmir Torbalı'da inşa ediliyor. Yaz kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor yüzde 50'lik bedel teslim tarihinde ödeniyor. 

Nurem İnşaat Avlu Torbalı fiyat!

Toplam 237 konut ve 233 ofisten meydana gelen İzmir Avlu Torbalı projesi 17 bin metrekare alana sahip. Nurem İnşaat Avlu Torbalı fiyat listesi 185 bin TL'den başlıyor.

Avlu Torbalı basın toplantısı 23 Eylül'de!

Nuren İnşaat'ın yeni projesi Avlu Torbalı basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Avlu Torbalı basın toplantısı 23 Eylül'de gerçekleşecek.

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Torbalı!

A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, 1,5 yıl içinde Torbalı mevkiilerinden 750 dönüme yakın arsa satın aldıkları söyledi.

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

Triyanda Masal İzmir fiyatları!

Egesel İnşaat imzası taşıyan Triyanda Masal Evleri, İzmir Torbalı'ya bağlı Ayrancılar bölgesinde yükseliyor. Triyanda Masal İzmir fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Özçelik İnşaat'tan İzmir Torbalı'ya sağlam binalar!

İzmir Torbalı'da faaliyet gösteren Özçelik İnşaat yeni projeler geliştiriyor. Özçelik İnşaat Genel Koordinatörü Oktay Özfalcı, firmanın projelerini ve hedeflerini anlattı.

İzmir Torbalı kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Torbalı’da hızla yükselen binalar ilçenin mimari yapısına yön veriyor. İnşaatçıların kentsel dönüşümle yaptığı birbirinden güzel binalar ile Torbalı modern bir görünüme kavuşuyor.

Torbalı kentsel dönüşümle değişiyor!

Torbalı'da hızla yükselen binalar ilçenin mimari birinden güzel binalar ile Torbalı her geçen gün yapısına yön veriyor. İnşaatçıların yaptığı bir daha da modern bir görünüme kavuşuyor

İzmir Torbalı'daki binalar modern bir görünüme kavuşuyor!

Torbalı'da hızla yükselen binalar ilçenin mimari yapısına yön veriyor. İnşaatçıların yaptığı birbirinden güzel binalar ile Torbalı her geçen gün daha da modern bir görünüme kavuşuyor.

Triyanda Masal İzmir fiyat listesi 2016!

Egesel İnşaat imzası taşıyan Triyanda Masal İzmir projesinde yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Triyanda Masal İzmir fiyat listesi 2016...

Egesel İnşaat Torbalı Haberi

Egesel İnşaat Torbalı


İzmir Torbalı'da hayata geçirilen Triyanda Masal Evleri projesi 317 konuttan meydana geliyor. Triyanda Masal Evleri projesi Egesel İnşaat tarafından inşa edildi.


Triyanda Masal Evleri Torbalı projesinde dairelerin büyüklükleri 117 metrekare ile 133 metrekare arasında değişiyor. Triyanda Masal'da 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.


Triyanda Masal Torbalı satış ofisi ile 0232 999 33 30 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Triyanda Masal projesi 30 bin metrekare alanda hayata geçirildi.


Triyanda Masal Evleri projesinde fiyatlar 2+1'lerde 285 bin liradan, 3+1'lerde 320 bin liradan başlıyor. Triyanda Masal Evleri'nde çocuk oyun alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Projede daireler 29 Ekim'de teslim edilecek.


Adres: 189 Sokak No:63 İnönü Mahallesi Ayrancılar / Torbalı / İZMİR


Tel : 0 ( 232 ) 999 33 30

Web: