04 / 05 / 2024

EgeYakası lansman kampanyası

EgeYakası lansman kampanyası

Sinpaş GYO ’nun markası Eviya Gayrimenkul’ün, İstanbul Atakent ’te yükselen butik projesi EgeYakası’ nda lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı yoğun istek üzerine devam ediyor.

Alpiş Laden House'ta lansman kampanyası başladı! Yüzde 20 peşinatla 84 ay vade!

Alpiş Laden House projesinden yüzde 20 peşinat ve 84 aya varan vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. Laden House projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa sunuldu. 2-4 Eylül tarihleri arasında yapılan ön lansmanda, 5000’nin üzerinde kişi satış ofisini ziyaret etti.  

Siltaş Panorama’da yüzde 10 indirim ve 24 ay taksit imkanı!

Siltaş Yapı’nın geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardığı Siltaş Panorama projesinde avantajlı lansman kampanyası fırsatları Kurban Bayramı’nda da devam ediyor...

Folkart Line lansman kampanyası!

Folkart Line lansman kampanyası ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje 12 blok şeklinde inşa ediliyor.

Siltaş Marina’da lansman öncesi kampanya 8 Mayıs'ta sona erecek!

Siltaş Yapı’nın Pendik sahilde marinanın karşısında inşa edilen yeni projesi Siltaş Marina’da lansman öncesi kampanyası 8 Mayıs’ta sona erecek.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Mar Yapı’dan tatil kazandıran sinema kampanyası!

Mar Yapı  Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline geldi. Firma sinema kampanyasının lansmanını ‘Arif V 216’ gösterimiyle yaptı. 

Bornova DAP İzmir'de büyük fırsat! Senetle ödeme kampanyası uzadı!

DAP İzmir Bornova projesinde lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor. Projede senetle ödeme kampanyası 19 Aralık'a kadar uzadı.

Zer Kartal'da lansman fırsatı! 90 ay sıfır faiz kampanyası!

320 adet konuttan oluşan Zer Kartal'da lansman fırsatı sunuluyor. Yakacık Zer Kartal'da ev fiyatları 367 bin 500 TL'den başlıyor.

Meydan Ardıçlı lansman fiyatları!

Meydan Ardıçlı lansman fiyatları doğrultusunda dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlıyor. Projede lansmana özel ödeme kampanyası da uygulanıyor...

Erguvan İnşaat'tan ön ödemeli fırsat kampanyası!

Erguvan Premium Residence’ta satış ofisini Mayıs sonu açmaya hazırlanan Erguvan İnşaat, yeni kampanyasında lansman avantajlarını kaçıranlar için yeni fırsatlar sunuyor.

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

EgeYakası lansman kampanyası Haberi

EgeYakası lansman kampanyası

4 Nisan’da yapılan lansmanın ardından konutların yüzde 50’sinin satışının gerçekleştiği bu özel projede, firma bünyesinde peşinatsız vade farksız ödeme imkanı sunuluyor.   

Doğası, mimarisi ve sosyal yaşam alanlarıyla, Ege yaşantısının sıcaklığını geniş ve ferah evleriyle İstanbullular’a sunan bu özel projede hiç 1+1 ve stüdyo daire bulunmuyor.


Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça evleri EgeYakası’nda


Santorini Adası’ndan esinlenilerek tasarlanan EgeYakası projesinde, Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça olmak üzere dört farklı blok tipi bulunuyor. Camlarda ahşap görünümlü kepenklerin ve panjurların kullanıldığı Ege Yakası projesi, üst katlara doğru mavinin tonlarının renklendirdiği ve Santorini’de olduğu gibi birbirinin güneşini kesmeden konumlandırılmış evleriyle Ege’nin taze ve ferah havasını İstanbullulara sunuyor. Projede tıpkı Ege’deki gibi kış bahçeli, geniş balkonlu apartman daireleri ve cumbalı havuzlu müstakil villa gibi farklı yaşam seçenekleri...