16 / 05 / 2024

Egeyapı satış cirosu

Egeyapı satış cirosu

Emlak Konut GYO'nun aylık satış adetlerini açıkladığı raporlarda Mart ayı verileri doğrultusunda satış adedi ve satış cirosu birincisi olan EgeYapı Group, 213 bağımsız bölümün satışından 115 milyon 563 bin 707 TL gelir elde etti.

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Ocak'ta 642 adet devre mülk satıldı! İşte toplam satış cirosu...

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde yapılan satış rakamları tek tek açıklandı. İşte Ocak ayında ve bugüne kadar satışı yapılan toplam devre mülk sayısı... 

Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Ege Yapı Kağıthane projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Ege Yapı Kağıthane projesi 36 ay içerisinde teslim edilecek. Peki Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

İş GYO ve Nef'ten GYODER kampanyasıyla 78 milyon TL'lik satış!

İş GYO ve Nef, GYODER’in başlattığı kampanyaya, ortak ve ayrı yürüttükleri toplamda dört projeyle dahil olmuştu. Kampanyanın başlamasının ardından geçen ilk 10 günlük sürede İş GYO ve Nef projelerinde 106 konut satıldı ve toplam satış cirosu 78 milyon TL’ye dayandı.

Babacan Premium'dan 3 saatte 5,5 milyonluk satış!

Babacan Yapı’nın, Esenyurt E-5 üzerinde hayata geçirdiği Babacan Premium projesine özel düzenlenen brunch davetinde 5,5 milyon liralık satış cirosu elde etti.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan meydana geliyor. Proje EgeYapı Group ve Casper imzasıyla yükselecek. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev!

İstanbul İl 'i Anadolu Yakası Çekmeköy ’de bulunan projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan oluşuyor. EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev için ön talep toplanmaya devam ediyor.

Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Çekmeköy EgeYapı Group Evleri nerede?

Ön talep toplanmaya devam eden projede satışlar 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Projede peyzaj alanında birçok ağaç bulunuyor. Peki Çekmeköy EgeYapı Group Evleri nerede?

EgeYapı Group Çekmeköy Evleri satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede yükselen proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group Çekmeköy Evleri satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Evleri nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. Projede ön talep toplanma dönemi başlanıyor. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Evleri nerede?

Egeyapı Group Kağıthane projesinde son durum ne?

Cendere Vadisi'nde Adil Işık Fabrikası'nın yanında inşa edilecek Egeyapı Group Kağıthane projesinde satışlar yaz sonuna kadar başlayacak. Projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar konut seçenekleri yer alacak.

Emlak Konut Mart ayı birincisi Egeyapı!

Emlak Konut GYO'nun aylık satış adetlerini açıkladığı raporlarda Mart ayı verileri doğrultusunda satış adedi ve satış cirosu birincisi olan EgeYapı Group, 213 bağımsız bölümün satışından 115 milyon 563 bin 707 TL gelir elde etti.

Emlak Konut Mart ayı satış şampiyonu Ege Yapı Group oldu!

Gayrimenkul sektörünün lider markalarından EgeYapı Group, Mart ayında sadece Batışehir projesinden gerçekleştirdiği 213 adet bağımsız bölüm satışı ile en çok satış yapan marka oldu.

Egeyapı satış cirosu Haberi

Egeyapı satış cirosu


Egeyapı Group, Emlak Konut GYO projeleri arasında mart ayında en çok bağımsız bölüm satışı gerçekleştiren marka oldu. 


Emlak Konut GYO'nun aylık satış adetlerini açıkladığı raporlarda Mart ayı verileri doğrultusunda satış adedi ve satış cirosu birincisi olan EgeYapı Group, 213 bağımsız bölümün satışından 115 milyon 563 bin 707 TL gelir elde etti. EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut veTOKİ güvencesiyle Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir'de bulunan 3 bin 266 adetten yüzde 80'inin satışı tamamlandı, 2.000den fazla konutun teslimi de yapıldı. 


Akşam...