02 / 05 / 2024

Eğirdir Rüya Park

Eğirdir Rüya Park

Isparta 'nın Eğirdir Belediyesi rekreasyon alanı içerisinde bulunan Rüya Park 'ın, görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirildi.

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

EYT tasarısında yeni gelişme! Teklif, 8 maddeden 5'e düşürüldü!

Yaklaşık 1 ayı aşkın süredir milyonlarca kişi EYT ile yatıp kalkıyor. Pek çok vatandaşın emeklilik umudunu bağladığı EYT cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. EYT kanun teklifinde, madde sayısı 8’den 5’e düşürüldü.

Yaşlılık maaşına dair bilinmeyenler! Yaşlılık maaşı eşe kalır mi?

Yaşlılık diğer adı ile 65 yaş aylığına dair pek çok soru sorulmaktadır. “Yaşlılık maaşı miras kalır mı, Yaşlılık maaşı eşe kalır mı?” soruları sıklıkla sorulmaktadır. İşte bu soruların yanıtları!

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Karadeniz'de akıllara durgunluk veren yıkım! Kepçe operatörü yanlış adrese gidip yanlış evi yıktı

Samsun'da yaşanan bir yıkım duyanları şaşkına çevirdi. Kepçe operatörü yıkım için gittiği evin adresini yanlış yazınca başka birinin evini yıktı. Olay ortaya çıkınca müteahhit hemen olay yerine gitti ama iş işten çoktan geçmişti.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

TOKİ Isparta Eğirdir 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Eğirdir projesindeki 126 adet konut bulunuyor.

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor!

Oynadığı dizilerle büyük beğeni toplayan Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor. Bahadır trafik sıkıntısı yaşamamak için Avrupa yakasına taşınma kararı aldı.

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir'e yatırım çağrısı!

Yatırımcıya İzmir daveti 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi İzmir'de toplandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, açılış konuşmasında “Hangi sektörde olursanız olun, sizi, en iyi ev sahipliği yapacak kente, İzmir'e yatırım yapmaya çağırıyorum." dedi

Isparta Eğirdir Maden Ocağı projesinin ÇED toplantısı 4 Ağustos'ta!

Sedef Kerestecilik Şirketi Isparta İli, Eğirdir İlçesi'nde Maden Ocağı Projesi yapılması ve işletilmesi planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 4 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

İzmit Karamürsel'e Soykırım Parkı mı yapılacak?

İzmit Karamürsel Yesevi Düşünce Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Derneği “Soykırım Anıtı ve Parkı” projesini hayata geçirebilmek için bir kampanya başlatıyor. İmza kampanyasında 8 bin 372 şehide ithafen 8 bin 372 imza toplanması planlanıyor.

Zonguldak Rüya Kent Prestij satışa çıkıyor!

Zonguldak’ın en güzel manzaralı tepesi Kozlu’da yükselecek olan Rüya Kent Prestij, 20-29 Mayıs tarihleri arasında Zonguldak Dedeman Otel’de satışa çıkıyor.Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı 261 konut, 14 villa ve 12 adet ticari alan yer alıyor.

Eğirdir Rüya Park Haberi

Eğirdir Rüya Park

İlçe Kaymakamı Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta yaklaşık 5 bin kişi hazır bulundu. 


HOBİ BAHÇESİ OLUŞTURULDU 

Belediye Başkanı Ömer Şengöl "Burası hayvanat bahçesi değil, Doğal Yaşam Parkı, hobi alanı. Baybuğan tarafında seramız var. Halil Üstün Parkı ile bu kompleksimizdeki çalışmalarımız sona erecek"...