28 / 04 / 2024

Karadeniz'de akıllara durgunluk veren yıkım! Kepçe operatörü yanlış adrese gidip yanlış evi yıktı

Karadeniz'de akıllara durgunluk veren yıkım! Kepçe operatörü yanlış adrese gidip yanlış evi yıktı

Samsun'da yaşanan bir yıkım duyanları şaşkına çevirdi. Kepçe operatörü yıkım için gittiği evin adresini yanlış yazınca başka birinin evini yıktı. Olay ortaya çıkınca müteahhit hemen olay yerine gitti ama iş işten çoktan geçmişti.



Karadeniz fıkralarını aratmayan olay Samsun'un Atakum ilçesinde yaşandı. Arsasını müteahhite veren Ahmet Çelik isimli vatandaşın arsa üzerindeki binalarını yıkmaya giden kepçe operatörü yanlışlıkla başka bir adrese gidip yıkım yaptı. Yanlış adreste yıkım yapıp mala zarar veren kepçe operatörü yaptığını telafi etmek yerine bir de yıkım masraflarını talep edince iş çığırından çıktı.

Samsun'da yaşanan garp olay iddialara göre şu şekilde gerçekleşti:

 Ahmet Çelik isimli vatandaş ortağı olduğu arsa ve üzerindeki 2 katlı evi yeni binalar yapılmak üzere bir müteahhitlik firmasına teslim etti. Müteahhit firma arsadaki evin yıkımı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Yıkım için belediyeden yıkım ruhsatı beklenirken başka bir firmanın kepçe operatörü gideceği adresi karıştırınca gelip bu binayı yıktı. Durum komşuların müteahhit firmaya haber vermesiyle anlaşıldı. Ahmet Çelik, olayı haber alır almaz hemen oaly yerine koştu ama olan olmuş kepçe operatörü yanlış adresteki binayı yıkıp geçmişti. Yanlışlık yüzünden Çelik ve kepçe operatörü arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü olay Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne intikal ettirildi.

Kepçe operatörü hatalı iş yapıp mala zarar vermesine aldırış etmeden bir de yıkım masraflarını talep etti. Müteahhit firmanın devreye girmesiyle sorun çözüldü. Yapılan incelemelerde binanın ilerleyen tarihte zaten yıkılacağından olayın tatlıya bağlanmasına karar verildi.

Karadeniz de akıllara durgunluk veren yıkım! Kepçe operatörü yanlış adrese gidip yanlış evi yıktı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön