01 / 07 / 2024

Otopark ücretlerinde akıllara durgunluk veren detay! Ceza yemek daha ucuza geliyor!

Otopark ücretlerinde akıllara durgunluk veren detay! Ceza yemek daha ucuza geliyor!

İstanbul'un bazı noktalarında 12-24 saat arasında otopark ücretinin 300 lira olduğu görülürken insanlar yüksek otopark ücretlerine tepki gösterdi. Diğer taraftan, otopark ücreti vermek yerine aracı hatalı yere park edip ceza yemenin daha ucuza geldiği fark edildi. İşte akıllara durgunluk veren o hes



Zaman zaman gündeme gelen otopark fiyatları, yine meydana gelen artışla çok konuşuldu. İstanbul'un bazı ilçelerinde otopark fiyatları resmen fırlarken 12-24 saat arası ücretin 300 lira olduğu yerlerin bile olduğu gözlendi. Fakat çok şaşırtıcı bir ayrıntı da dikkat çekti. Hesaplandığında üç günlük park ücretinin, aracı çekiciye kaptırmak ve ceza ödemekten daha pahalıya patladığı fark edildi.

"OTOPARK ÜCRETLERİNE İLİŞKİN ÇOK DERTLİYİM"

Show Haber'de yer alan habere göre; mikrofon uzatılan yurttaşlardan bazıları "Otopark ücretlerine ilişkin çok dertliyim", "İspark'ta yer olmadığı için aracımı buraya park ettim", "300 lira de ne yani günlük. İnsanlar ne kazanıyor ki" ve "Çoğu ydurma fiş veriyor" şeklinde konuştu.

12-24 SAAT OTOPARK ÜCRETİ 300 TL

İstanbul'un özellikle bazı ilçelerinde otoparklar çok zamlı hale geldi. Bir otoparkın tabelasında 12-24 saate kadar ücretin 300 lira olduğu gözlendi.

"ARACIMIZI HATALI YERE PARK ETSEK, DAHA UCUZA GELECEK"

Yurttaşlardan biri "Ortalama 6 bin liraya yakın. Günlük neredeyse 200-250 liraya yakın otoparka ücret veriyorum" ifadelerini kullandı. Haberde bazı vatandaşların "Aracımızı hatalı yere park etsek, yanlış park cezası ödesek daha ucuza gelecek" şeklinde yorum yaptığı aktarıldı. Durum böyle olunca araç sahipleri de otopark fiyatlarına tepki göstererek, "Bu konuda biraz abarttıklarını düşünüyorum. Yani sonuçta otopark" dedi.

İşte detaylar...


Geri Dön