28 / 04 / 2024

Şişli'de akıllara durgunluk veren gecekondu yıkımı!

Şişli'de akıllara durgunluk veren gecekondu yıkımı!

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri molozlar arasında saklanan yavru kedilere rağmen gecekonduyu yıktı. Akıllara durgunluk veren yıkımda kedilerin akıbetinin ne olduğu ise bilinmiyor.



Şişli Belediyesi zabıta ekiplerince molozların arasında kalan yavru kedilerin olmasına rağmen gecekondunun yıkımı gerçekleşti. Herkesin şaşırdığı yıkım sonucunda kedilerin akıbetinin ne olduğu hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı. Şişli Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşümde Zincirlidere Caddesi üzerinde bulunan boş gecekonduların yıkımına başlandı.

Şişli de akıllara durgunluk veren gecekondu yıkımı!

Gazete Rize'de yer alan habere göre; cadde üstünde bulunan bir gecekonduya gelen ekipler, yıkımdan önce anne kedi ve dört yavrusunun ve bir karganın molazların arasında kaldığını ifade etti. Gecekonduyu yuvasına dönüştüren karga zabıta ekipleri tarafından yakalandı.

Şişli de akıllara durgunluk veren gecekondu yıkımı!

Uzun saatler boyunca devam eden uğraşlardan sonra yavru kedilerden biri zabıta ekiplerince yakalandı. Büyük çaba harcanın çalışmalardan sonuç alınmayınca yıkılması kararlaştırıldı. Yıkımı gerçekleştirilecek alana kedilerin altına saklanması için tahta kütükler konuldu ve yıkım başladı. 


Geri Dön