01 / 07 / 2024

Otopark ücretlerinde akıllara durgunluk veren detay! Ceza yemek daha ucuza geliyor!

Otopark ücretlerinde akıllara durgunluk veren detay! Ceza yemek daha ucuza geliyor!

İstanbul'un bazı noktalarında 12-24 saat arasında otopark ücretinin 300 lira olduğu görülürken insanlar yüksek otopark ücretlerine tepki gösterdi. Diğer taraftan, otopark ücreti vermek yerine aracı hatalı yere park edip ceza yemenin daha ucuza geldiği fark edildi. İşte akıllara durgunluk veren o hes



Konuya ilişkin olarak bir hesap bile yapıldı. Bir otoparka araç 3 günlüğüne bırakıldığı zaman 900 lira tutuyor ama hatalı bir yere park edildiği zaman, hatalı parkın cezası 436 lira. Çekici çekerse kilometre başı 15 lira tutuyor. Yediemin Otoparkı’na bırakıldığı zaman orada da aracın günlük tarifesi 40 lira. Dolayısıyla haberde, hesaplandığı zaman ceza yemenin daha ucuza geldiği aktarıldı.

“BİRAZ ZAHMETLİ OLDU AMA 300 TL'DEN KURTARDIK"

Benzer bir olay meydana geldiğini söyleyen bir vatandaş ise "Bu durumu yaşadık biz. Arabayı çektiler. Ceza ödedik, otopark parası verdik. Biraz zahmetli oldu. Fakat 300 liradan kurtardık" şeklinde konuştu.

OTOPARKÇILAR DA KİRALARDAN DERTLİ

Otoparkçıların da 300 liralık bu ücretin çok yüksek olduğunun farkında olduğu ama onların da bir taraftan zamlanan kiralarından dert yandığı belirtildi.

Bağ-Kur’lular dikkat! Bakan Kirişçi’den prim eşitlemesine ilişkin önemli açıklama! Hayaller gerçek oluyor!

Ünlü analist İslam Memiş: ‘Altında Kapalıçarşı, banka ve ekran üçgeni var. Vatandaşların dikkat etmesi gerekiyor’

Ziraat Bankası müşterilerine 1.500 bin TL bayram harçlığı! Son 3 gün!


Geri Dön