12 / 05 / 2024

Ziraat Bankası müşterilerine 1.500 bin TL bayram harçlığı! Son 3 gün!

Ziraat Bankası müşterilerine 1.500 bin TL bayram harçlığı! Son 3 gün!

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Bugünlerde ise banka, özel bir indirim kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Kampanya doğrultusunda, yapılan alışverişlerde 1500 lira indirim sağlanacağı öğrenildi.



Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin beğenisini toplarken, yeni bir kampanyanın daha duyurusunu yaptı. Kampanya kapsamında, yapılan alışverişlerde 1500 lira indirim sağlanacağını duyuran Ziraat Bankası, müşterilerinin acele etmesi gerektiğini paylaştı.

Ziraat Bankası tarafından düzenlenen söz konusu kampanya kapsamında, troyestore.com ve Troy mağazalarından yapılacak 10 bin lira ve üzeri Mac ve iPad alışverişlerde 1.500 lira indirim fırsatı sunulduğu ifade edildi. Kampanyaya son başvuru tarihinin 24 Nisan 2023 olduğu öğrenildi.

Ziraat Bankası müşterilerine 1.500 bin TL bayram harçlığı! Son 3 gün!

Söz konusu kampanyaya katılımın oldukça kolay olduğunu duyuran, Ziraat Bankası, müşterilerin Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ya da SMS aracılığıyla kampanyaya katılım sağlayabileceklerini paylaştı. SMS ile katılım sağlamak isteyen müşterilerinin, Ziraat Bankası’na kayıtlı cep telefonundan "TROY" yazıp 4757'ye SMS göndermelerinin yeterli olacağı öğrenildi. Müşterilerin kampanya boyunca maksimum 1 tane indirim kodu kazanabileceği ve SMS gönderimlerinin ise bedava olduğu belirtildi.

İşte detaylar...


Geri Dön