05 / 07 / 2024

Ziraat Bankası müşterilerine 1.500 bin TL bayram harçlığı! Son 3 gün!

Ziraat Bankası müşterilerine 1.500 bin TL bayram harçlığı! Son 3 gün!

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Bugünlerde ise banka, özel bir indirim kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Kampanya doğrultusunda, yapılan alışverişlerde 1500 lira indirim sağlanacağı öğrenildi.



Söz konusu kampanya kapsamında kazanılan indirim kodları, 4757'ye gönderilen SMS sonrasında müşterinin Ziraat Bankası’na kayıtlı cep telefonuna SMS aracılığıyla gönderilecek. Kodlar, yalnızca söz konusu kampanyaya dahil olan Troy mağazalarında ve troyestore.com sitesinde ödeme sırasınca kullanılabilecek.
Kampanyaya, Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi vatandaşlar, hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile katılabilecekler. Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilere sepette 1.500 lira indirim uygulanacak. Kampanyaya asıl kart sahipleri katılım sağlayabilirken, ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına ilave edilecek.

Ziraat Bankası müşterilerine 1.500 bin TL bayram harçlığı! Son 3 gün!

Kampanya şartları ve ayrıntıları Bankkart müşterilerine özel olarak belirlendi. Bu kampanyalar, Ziraat Bankası müşterilerinin alışveriş yaparken avantajlı fırsatlar elde etmelerine fırsat verecek. Ziraat Bankası’nın düzenlediği bu tür kampanyalar, müşterilerin finansal yönetimlerini kolay hale getirerek, tasarruf etmelerine ve bütçelerini daha verimli kullanmalarına yardımcı oluyor. Ziraat Bankası müşterileri, düzenlenen kampanyaları takip ederek, kendileri için en uygun kampanyalara katılım sağlayabilirler.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Başvuruyu eksiksiz yapanların hesabına 4336 TL yatırılacak! Hemen başvurun!

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Almanya 60 bin yeni personel alacak! Vize kolaylığıyla Türkler de gidebilecek!


Geri Dön