28 / 04 / 2024

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?



"İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar? İGDAŞ, Başkent, İzmirGaz doğalgaz fiyatları kaç TL?" sorularının yanıtları araştırılan konular arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar? İGDAŞ, Başkent, İzmirGaz doğalgaz fiyatları kaç TL?

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda, konu ile ilgili olarak iki müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz bedava olacak ve aynı zamanda, önümüzdeki 1 ay süresinde evlerimizde ısınma dâhil tüm doğal gaz tüketiminden de ücret almayacağız” ifadelerini kullandı.

İşte detaylar...


Geri Dön