29 / 08 / 2024

eğirdir sivri dağ

eğirdir sivri dağ

Eğirdir Kapılar mevkisindeki Sivri Dağ ile Eğirdir Gölü arasında 20 yıl önce kurulan İmaret Mahallesi sakinleri her an üzerlerine dağ kayacağı korkusuyla yaşıyor. Eğirdir Kapılar mevkisindeki Sivri Dağ etrafa korku saçıyor...

Eğirdir Belediyesi'nden büyük fırsat: Isparta'da 32 dükkan satıyor!

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Isparta Eğirdir’de 142 TOKİ konutu teslim ediliyor

Isparta Eğirdir'de TOKİ tarafından inşa edilen 142 konut projesi tamamlandı. İşte detaylar...

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Opel Crossland'e bu ay da tek kuruş zam gelmedi! İşte Crossland Ekim 2023 fiyatları!

Opel tarafından açıklanan fiyat listesine göre, Opel Crossland'e bu ay da tek kuruş zam gelmedi. Peki Crossland'in güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte Crossland Ekim 2023 fiyatları...

Vestel CDL701 E NF Dikey Derin Dondurucu’da müthiş fırsat! Seçili 2'li ürün alımına 1750 TL indirim!

Özellikle ev hanımlarının gıda ürünlerini güvenli bir şekilde, bozulmadan ve uzun süre saklamak için kullandıkları derin dondurucular artık her evin olmazsa olması haline geldi. Bu nedenle beyaz eşya firmaları da cazip fiyatlı ve yüksek teknoloji içeren derin dondurucular üretmeye başladı.

Ekmeğe zam kapıda! 240 gram ekmek 10 liraya satılacak!

Ekmeğe zam kapıda. Fırıncılar ekmeğin gramajının 260’a çıkartılarak fiyatının da 10 TL yapılmasını talep ediyorlar. Peki ekmeğe zam mı gelecek? İşte detaylar...

Volvo V90 Cross Country'de Nisan fırsatı! Volvo V90 Cross Country'e bu ay da zam yok! 

Volvo V90 Cross Country'e Mart ayının ardından Nisan'da da zam yok! İşte sabit fiyatlarıyla Volvo V90 Cross Country....

Buğday fiyatları Putin'in açıklamalarıyla uçuşa geçti! Ekmeğe zam kapıda!

Ekmeğe arka arkaya gelen zamlardan sonra elektrik ve doğalgaza da yeni zamlar geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'tahıl koridoru açıklaması ile buğday fiyatları da zirve yaptı. Buğday, elektrik ve doğalgaz zamlarından sonra ekmeğe de yeni zam göründü. 

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi kuruldu!

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Eğirdir'de 20 milyon TL'ye satılık otel binası!

Eğirdir Belediye Başkanlığı , Eğirdir Yeşilada'da yer alan otel binasını 20 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Dorçe Prefabrik Avustralya'da akıllı konut üretiyor! 

Modüler bina çözümleri sağlayan Dorçe Prefabrik, Avustralya'da akıllı konut teslimlerini gerçekleştirdi.

TOKİ Isparta Eğirdir ihalesi yarın!

Isparta ili Eğirdir ilçesi Bağlar mahallesi 142 adet konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

eğirdir sivri dağ Haberi

eğirdir sivri dağ

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yaklaşık bin kişinin yaşadığı İmaret Mahallesindeki Özyiğit ve Gölkent sitelerinin sakinleri her an üzerlerine dağın kayma korkusuyla yaşıyor. Ancak bölgeye ruhsat ve tapu olmadan yerleşim yapıldığı için 20 yıldır sorun çözülemiyor.


Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, AA muhabirine yaptığı açıklamada dağdan zaman zaman tonlarca ağırlıkta kayaların yuvarlandığını belirterek, bölgenin de deprem bölgesi ve fay hattı üzerinde bulunduğunu hatırlattı.


Özmeral, "Görünen manzara çok vahim. Buradaki tehlikeyi ortadan kaldırmak gerekiyor" dedi. Eski belediye yönetimleri zamanında evlerin yapıldığını kaydeden Özmeral şöyle konuştu:


"Belediye olarak Süleyman Demirel Üniversitesine bir proje yaptırdık, Kayaların Hareketini Önleme Projesi... Tabii bunun hayata geçmesi için çok büyük bir masraf gerekiyor. Bir de gerçek proje yapılması lazım ki bu da tasdik olacak, belediyemizin buna gücü yetmez. Devletimiz bunu...