05 / 05 / 2024

eğitimde dekorasyon fikirleri

eğitimde dekorasyon fikirleri

Öğrenci evi öğrencilerin çokça zamanını geçirdiği, hayatınızdaki en unutulmayacak hatıraların yer ettiği alanlardır. Ufak değişikliklerle çok daha iyi hissettirecek ortamlara kavuşabilirsiniz.İşte öğrenci evi için dekorasyon fikirleri...

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

Okullar yarın açılıyor! İlk ders zili öncesi kırtasiyelerde alışveriş hareketliliği

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı için ilkokul, ortaokul, lise ve okul öncesi eğitimde, ilk ders zili öncesinde kırtasiye alışverişi hareketlendi.

2022'de işsiz gençlerin oranı rekor kırdı!

TÜİK’ten elde edilen verilere göre, Türkiye'de 12,9 milyonluk genç nüfus, toplam nüfusun yüzde 15,2'sini oluşturduğu öğrenildi. Ne eğitimde ne istihdamda olan gençlerin oranı geçen yıl yüzde 24,2 olurken, genç işsizliği ise yüzde 25,2 oranıyla rekor kırdı.

Bakanlıktan öğrencilere müjde! O desteğin kapsamı genişliyor

Milli Eğitim Bakanlığı'nca, ücretsiz yemekten 5 milyon öğrencinin faydalanması için çalışmaların tamamlandığı belirtildi. Ücretsiz yemek uygulamasına, ağırlık okul öncesi eğitimde olacak şekilde başlanabilecek ve kademeli olarak uygulamanın kapsamı ilköğretim ve ortaöğretimi de kapsayacak şekilde ge

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Güler tarafından kuruldu.

Tapsstone Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tapsstone Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Semih Çeçen tarafından kuruldu.

Ehliyet alacaklar dikkat: Resmi Gazete’de yayımlandı

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre ehliyet eğitimi alacakları yeni bir eğitim süreci bekliyor. Sürücülere emniyet kemeri takma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan yeni eğitimde sertifika ayrımı yapılmayacak. Sürücü adayları artık emniyet kemeri simülasyon eğitimi almak zorundalar.

Eyüpsultan Çiftalan Plajı açıldı! Çiftalan Plajı giriş ücreti ne kadar? 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden bugüne sporda, eğitimde, sağlıkta, sanatta ve sosyal yaşamda birbirinden güzel projeler hayata geçirdi.

Resmen yayınlandı, bir zam daha geldi! Artık fiyatı 7 bin lira

Türkiye'de zam dalgası devam ediyor. Cumhurbaşkanı'nın kararıyla eğitimde harç ücretlerine de zam geldi. Pilotajın harç ücreti 7 bin TL'ye kadar ulaştı. İşte diğer bölümlerdeki harç ücretleri...

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Mert Tekçe tarafından kuruldu. 

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cansın Şen ve Ceren Şen tarafından kuruldu.

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

eğitimde dekorasyon fikirleri Haberi

eğitimde dekorasyon fikirleri

Öğrenci evi denince ilk olarak akla, dağınık odalar, sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan çığırından çıkmış mutfaklar ve banyolar geliyor. Fakat öğrenci evleri de şık ve düzgün oda tasarımlarını hak ediyor.


Öğrenci evi öğrencilerin çokça zamanını geçirdiği, harika anıların yaşandığı, hayatınızdaki en unutulmayacak hatıraların yer ettiği alanlardır. Tabi buraları dekore etmek hem daha kısıtlı alan hem de maddi açıdan yetersiz bütçelere hitap etmek zorunda.


Bu durumda bir öğrenci evi dekore ederken ufak tefek değişikliklerle sizi çok daha iyi hissettirecek ortamlara kavuşabilirsiniz.


Duvarda Değişiklik Yapabilirsiniz

Odanızın duvarlarında değişiklik yapabilirsiniz. Biliyoruz ki öğrencilerin evde köklü değişiklikler yapmalarına izin verilmez, duvarları boyayamazsınız örneğin, fakat asabileceğiniz bir tabloyla ya da duvara gerebileceğiniz büyük bir kumaş parçasıyla beklenmedik düzeyde güzel bir farklılık yaratabilirsiniz.


Öğrenci evi odalarında duvara eski plaklar asarak odaya...