29 / 04 / 2024

Eğribel Tüneli inşaatı

Eğribel Tüneli inşaatı

Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin, 2021 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Eğribel Tüneli inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Giresun-Dereli ve Şebinkarahisar güzergahı ile Eğribel tüneli geçişi inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eğribel Tüneli'nin inşaatı meclis gündeminde!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Eğribel Tüneli'nin inşaatını meclis gündemine taşıdı. Bektaşoğlu tünel hakkında "Bitim tarihi belli değil ama inşallah bu yıl biter de elli yıldır beklediğimiz hasretle hizmete kavuşmuş oluruz. " dedi.

Eğribel Tüneli'nde ilk ışık 2018'de gözükecek!

Kış aylarında sürücülerin korkulu rüyası olan ve Giresun'u Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçeleriyle İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidindeki tünel yapım çalışmaları sürüyor.

Eğribel Tüneli inşaatı TBMM gündeminde!

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Eğribel Tüneli ve bağlantı yollarının yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bektaşoğlu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Honaz Tüneli inşaatında bulundu! Güzergah değiştirildi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşaatına devam edilen Honaz Tüneli'nin bağlantı yolu güzergahında 2 bin yıllık yerleşim yeri bulundu. Projenin güzergahı değiştirildi.

Eğribel Tüneli 2022 yılında tamamlanacak!

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar devlet yolu üzerinde yapımı süren Eğribel Tüneli'nin 2022 yılında tamamlanması planalnıyor.

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Eğribel Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Giresun Valisi Enver Ünlü yaptığı açıklamada Giresun'un, iç bölgelerdeki ilçeleri ve Sivas ile ulaşımının sağlandığı güzergahta yer alan Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin kazı çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Konya'dan İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi!

Konya İHH İnsani Yardım Derneği, 24 metrekare genişliğinde 1+1 konseptinde 20 bin briket ev yapımı için İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi...

Bulgaristan'ın tünel inşaatı ihalesine 3 Türk şirketten teklif!

Bulgaristan Hükümeti, Shipka kasabasında yapılacak karayolu tüneli inşaatı için teklifleri aldı. 7 teklif arasında 5 Bulgar şirketinin yanı sıra 3 Türk şirketi de yer alıyor. 

Özbekistan'da metro tüneli inşaatındaki göçükte ölü sayısı 6'ya çıktı!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te dün metro tüneli inşaatında göçük meydana gelmişti. Olay sonucuna ölü sayısı 6'ya çıktı.

Özbekistan'da metro tüneli inşaatında göçük!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te metro tüneli inşaatında göçük meydana geldi. Göçük altında bazı işçilerin toprak altında kaldığı düşünülüyor.

Kop Dağı Tüneli inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Kop Dağı Tüneli inşaatının tamamlanma tarihi ve projede çalışan işçilerin maaş ödemelerinde yaşanan sorunlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eğribel Tüneli'nde ikmal inşaatına başlandı!

Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin, 2021 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Kireçli Tüneli inşaatının aşaması TBMM'de!

Kireçli Tüneli inşaatının bulunduğu aşama ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eğribel Tüneli inşaatı Haberi

Eğribel Tüneli inşaatı

Giresun'un, iç bölgelerde bulunan ilçeleri ve Sivas ile ulaşımının sağlandığı güzergah üzerinde yer alan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde yapılması planlanan tünelin ikmal inşaatı için çalışmalara başlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İç Anadolu'yu Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan, Sivas-Giresun güzergahındaki tünelin toplam uzunluğu çift tüp şeklinde 11 bin 810 metre uzunluğunda olacak.

Bir süre önce 360 milyon lira bedeli bulunan ikmal inşaatı ihale edilen tünel üzerinde, kazı-destek ve nihai beton kaplama, devamında ise üst yapı ve ikincil işler olarak isimlendirilen elektro-mekanik işlerin yapılması amaçlanıyor.

Tek tüpte kazı çalışmaları bitirilen tünelin 5 bin 905 metrelik diğer tüpünde kalan 95 metrelik kısmın ise 2020 yılının ilk yarısında tamamlanması planlanıyor.

Kazı destek çalışmaların bitirilmesiyle her iki tüpte de kemer beton imalatlarına başlanacak. 2021'in sonunda ise inşaatın tamamlanarak tünelin trafiğe açılması...