06 / 05 / 2024

eğribel tünelinde son durum ne

eğribel tünelinde son durum ne

Yapımı devam eden Ovit ve Yeni Zigana Tüneli'nden sonra çift tüpte toplam 11 bin 900 metre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun 3. tüneli olacak olan Giresun'daki Eğribel Tüneli’nde kazı işlemlerinin tamamlanmasına toplam 500 metre kaldı.

İşsizlik Sigortası Fonu 153 milyar lirayla rekor büyüklüğe ulaştı!

2023 yılının Ağustos ayı sonu itibarıyla yaklaşık olarak 153 milyar TL'lik büyüklüğe ulaşan fondan, son 21 senede 17 milyon 893 bin kişiye toplam 116 milyar Türk Lirası ödendi.

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda indirim gelmeye başladı. Çin'de demir cevherinde tüm dinamikleri değiştirecek yeni adımların atılması ile demir fiyatları gerilemeye başladı.  1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Eğribel Tüneli 2022 yılında tamamlanacak!

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar devlet yolu üzerinde yapımı süren Eğribel Tüneli'nin 2022 yılında tamamlanması planalnıyor.

Eğribel Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Giresun Valisi Enver Ünlü yaptığı açıklamada Giresun'un, iç bölgelerdeki ilçeleri ve Sivas ile ulaşımının sağlandığı güzergahta yer alan Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin kazı çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

VakıfBank devlet destekli konut kredisi faizleri 0.58’e düştü!

VakıfBank konut kredi faizleri son yıllarda görülmemiş bir eşiğe kadar geriledi. Bankanın kentsel dönüşüm için devlet destekli konut kredisi faizler yüzde 0.58’e düştü.

Türkiye'nin en uzun tren tünelinde ışığın görülmesine son 600 metre!

Türkiye’nin en uzun demir yolu tünel inşaatı olan ve Gaziantep Nurdağı'nda inşaat çalışmaları devam eden 9 bin 950 metre uzunluğundaki çift tüplü yüksek hızlı tren tünelinde ışığın görülmesine son 600 metre kaldı...

Eğribel Tüneli'nde ikmal inşaatına başlandı!

Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin, 2021 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Eğribel Tüneli ikmal ihalesi Eylül sonunda yapılacak!

İç Anadolu'yu Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'ne inşa edilen Eğribel Tüneli'nin ikmal ihalesi, eylül ayı sonunda gerçekleştirilecek...

Eğribel Tüneli inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Giresun-Dereli ve Şebinkarahisar güzergahı ile Eğribel tüneli geçişi inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Giresun Eğribel Tüneli'nde son 95 metre!

Giresun'un 82 yıllık hayali olan  Eğribel Tüneli'nde sona gelindi. Karadeniz ile İç Anadolu bölgelerini birbirine bağlayacak tünel, Türkiye'nin en uzun 3'üncü çift tüplü tüneli olacak.

Eğribel Tüneli için son 140 metre!

İç Anadolu'yu Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan Sivas-Giresun güzergahında yer alan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'ne inşa edilen tünelin tamamlanması için son 140 metre...

Türkiye’de OSB sayısı 308’e ulaştı!

OSB'nin gelişimi son yıllarda artan devlet destekleriyle hız kazandı. Türkiye’de OSB sayısı 308’e ulaştı...

Eğribel Tüneli'nin yol sorunu mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun'un Dereli ilçesinden Eğribel Tüneli'ne ulaşan yolu TBMM gündemine taşıdı..

eğribel tünelinde son durum ne Haberi

eğribel tünelinde son durum ne

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, kış aylarında sürücülerin korkulu rüyası olan ve Giresun’u Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçeleriyle İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi’ndeki tünelin yapım çalışmaları devam ediyor.

SON 500 METRE

Yapımı devam eden Rize-Erzurum karayolu üzerindeki Ovit Tüneli, yine yapımı devam eden Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerindeki Yeni Zigana Tüneli'nden sonra çift tüpte toplam 11 bin 900 metre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun 3. tüneli olacak olan Giresun-Sivas karayolu üzerindeki Eğribel Tüneli’nde kazı işlemlerinin bitmesine çift tüpte toplam olarak 500 metre kaldı.

KARASAL İKLİME GEÇİŞ


Karadeniz ikliminden karasal iklime geçişin buluşma noktasında yer alan tünel hizmete girdiğinde Giresun istikametinden giriş yapan aracı Şebinkarahisar topraklarına girdiğinde karasal iklim karşılayacak.

45 DAKİKA AZALTACAK


Yeşilden bir anda bozkıra girişin noktası...