06 / 05 / 2024

eid inşaat bora can yıldız

eid inşaat bora can yıldız

EİD İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Bora Can Yıldız, New York'ta bulunan BM merkezinde Dünya Enerji Günü Panelinde ana konuşmacı olarak yer alarak Türkiye'yi temsil edecek..

Türkiye’nin inşaat sektöründeki başarısı memnuniyet verici!

Sika Türkiye Genel Müdürlüğü’nü yürütmekte olan Bora Yıldırım'ı,Ortadoğu Bölge Müdürü olarak atadı. Yıldırım, Türkiye’nin inşaat ve yapı malzemeleri sektöründeki başarısından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi..

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Bursa'da faaliyet gösteren Majestik Grup, hedef büyüttü. Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini belirtti.

EİD İnşaat, Güney Irak'ta yeni projeler üretecek!

EİD İnşaat, önümüzdeki dönemde Güney Irak'ta gerçekleştireceği projelerle bölgeye teknoloji getirmeyi hedefliyor. Başkan Yardımcısı Bora Can Yıldız, özellikle petrol boru hatları, petrol tankları alanında devam eden işleri bulunduğunu söyledi...

EİD İnşaat Güney Irak'ta teknoloji ağırlıklı projeler üretecek!

EİD İnşaat, önümüzdeki dönemde Güney Irak'ta gerçekleştireceği projelerle bölgeye teknoloji getirmeyi hedefliyor. Başkan Yardımcısı Bora Can Yıldız, özellikle petrol boru hatları, petrol tankları alanında devam eden işleri bulunduğunu söyledi.

EİD İnşaat Irak'taki 90 milyon dolarlık boru hattı inşasına başladı!

Irak başta olmak üzere Ortadoğu ve Rusya pazarında faaliyet gösteren Enerji ve müteahhitlik şirketi EİD İnşaat, Irak'ta 90 milyon dolar değerinde boru hattı inşaatına başladı.

EID İnşaat, Irak'ta yatırım yöntemlerini anlatacak!

Ortadoğu'da büyük projeler yürüten EID İnşaat Yönetim Kurullu Başkanı Bora Can Yıldız, MEED Middle East Iraq Infrastnıcture Conference'ta dünyanın önde gelen şirketlerin yöneticilerine seslenerek, Irak'ta yatırım yöntemlerini anlatacak..

Bora İnşaat: 351 milyon dolar alındı, 60 milyon dolar yatırım yapıldı!

Bora İnşaat'ın çeçenistan Grozny yatırımı ile ilgili yaptığı basın açıklamasında "ORION, temel aldığı sözlü ve yazılı anlaşmalar ile başladığı yatırımlarını gün geçtikçe artırmış ve inşaat işlerinin büyük kısmını tamamlamıştır" denildi

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

eid inşaat bora can yıldız Haberi

eid inşaat bora can yıldız

IRAK başta olmak üzere Ortadoğu ülkelerinde inşaat ve petrol boru hattı projeleri üstlenen EİD İnşaat'm Yönetim Kurulu Başkanı Bora Can Yıldız, Türkiye'yi Birleşmiş Milletler'de (BM) temsil edecek. 

New York'ta bulunan BM merkezinde Dünya Enerji Günü Panelinde ana konuşmacı olarak yer alacak Yıldız, Enerji Kaynaklarının ve Gelirlerinin Halkların ve İnsanların Yararına Kullanımı başlıklı bir konuşma yapacak. Konferansa Nasa Enstitüsü Başkanı, ABD Enerji Bakanı, Global enerji sektörünün temsilcileri, 20'den fazla ülkenin başkanı ve 30'dan fazla bakanın katılması...